US obrysovky na e30
US obrysovky na e30
mir všem,koupim US obrysovky na E30?že někdo má.zatim diky
Re: US obrysovky na e30
no uricite se najde jich spousta co uz je maji ale uricte je maji na aute.kucax007 píše:mir všem,koupim US obrysovky na E30?že někdo má.zatim diky
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
No rad bych ti vyhovel rychlejc ale budes rad kdyz budou do dvou mesicu..
sadu davam dohromady nekdy i 3 tejdny...
sehnat totiz takove co nejsou poskozene alespon z venku tzn ramecek a sklicko je docela umeni.
ale pokud by jsi chtel muzou se objednat nove ovsem cena je uplne nekde jinde.... nebo pokud se spokojis a ulamanejma rameckama a ruzne doprasenejma budes je mit tenhle vikend. 
Tak me to nedalo a kouknul jsem ti na cenu tady novejch 25 usd KS oranzova a 28 usd KS cervena... kdyby jsi chtel testovat BMW v CR tak ETK cisla jsou
63 14 1 380 561
63 14 1 380 560
dalsi moznosti je China 4ks za 30 usd vcetne posty
ty nejlacinejsi. 
Tak me to nedalo a kouknul jsem ti na cenu tady novejch 25 usd KS oranzova a 28 usd KS cervena... kdyby jsi chtel testovat BMW v CR tak ETK cisla jsou
63 14 1 380 561
63 14 1 380 560
dalsi moznosti je China 4ks za 30 usd vcetne posty
Manželka homosexuála s pláčem vypráví: