BMW E34 525i
- THC
- Kontaktovat uživatele:
BMW E34 525i
Prodám BMW E34 525i,r.v:1989,STK:9/05,ABS,centrál,alu kola,křídlo,okna+šíbr+zrcátka v eletrice,světlá kůže,modrofialová metal,bíle blinkry,tóvaná okna,nová AKU,náplně a rozvodový řemen(doložím).Cena 55500kč,dohoda.Info:602/366267
Re: BMW E34 525i
CUs bylo by mozne foto? ... chci jen kouknout jednu doma mam ale zajima me E34THC píše:Prodám BMW E34 525i,r.v:1989,STK:9/05,ABS,centrál,alu kola,křídlo,okna+šíbr+zrcátka v eletrice,světlá kůže,modrofialová metal,bíle blinkry,tóvaná okna,nová AKU,náplně a rozvodový řemen(doložím).Cena 55500kč,dohoda.Info:602/366267
the Hell is near the Heaven...jde o to jak to zvládneš
- Night.chimera
cau takybych juknul J.Balda@seznam.cz.
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
Sorry za OT, ale pokud je to to modrý z Malešic, tak bys měl zájemcům ještě uvést, že je to na celolak, interiér je zničený, motor chodí dobře, ale jinak je to pelest. Nechci se do toho plést, ale když si představím, že pak pro něj jedou kluci z dálky a ty to vychválíš do nebes, tak je to pak k těm lidem fakt hnusný. Říkám to v dobrym a není to, že chci něco nesmyslně hanitTHC píše:Prodám BMW E34 525i,r.v:1989,STK:9/05,ABS,centrál,alu kola,křídlo,okna+šíbr+zrcátka v eletrice,světlá kůže,modrofialová metal,bíle blinkry,tóvaná okna,nová AKU,náplně a rozvodový řemen(doložím).Cena 55500kč,dohoda.Info:602/366267

hasi
tentokrat zareaguju,hasi píše:Sorry za OT, ale pokud je to to modrý z Malešic, tak bys měl zájemcům ještě uvést, že je to na celolak, interiér je zničený, motor chodí dobře, ale jinak je to pelest. Nechci se do toho plést, ale když si představím, že pak pro něj jedou kluci z dálky a ty to vychválíš do nebes, tak je to pak k těm lidem fakt hnusný. Říkám to v dobrym a není to, že chci něco nesmyslně hanitTHC píše:Prodám BMW E34 525i,r.v:1989,STK:9/05,ABS,centrál,alu kola,křídlo,okna+šíbr+zrcátka v eletrice,světlá kůže,modrofialová metal,bíle blinkry,tóvaná okna,nová AKU,náplně a rozvodový řemen(doložím).Cena 55500kč,dohoda.Info:602/366267Jinak přeji dobrý prodej!
hasi drž hubu, ja tu na foru taky nenapsal o tom tvym"super TDS kombiku", co je v super stavu, tak se sklidni.
Naposledy upravil(a) Lukas-e21 dne 27. 09. 2004 21:47, celkem upraveno 1 x.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- THC
- Kontaktovat uživatele:
Nikomu neříkám že to je vymazlený auto. To nevím kde jsi to slyšel!!!!!!Každýmu říkám že jsem si to auto koupil abych ho dal dohromady,ale teď potřebuju škváru,takže jde do světa.Každýmu kdo chce jet z dálky tak posílám foto aby viděl o co jde. Tak nevím proč mě napadáš!!!!Jo je to auto na kterým je dost práce a to jsem zatím každýmu řekl.... Taky je cena na dohodě...hasi píše:Sorry za OT, ale pokud je to to modrý z Malešic, tak bys měl zájemcům ještě uvést, že je to na celolak, interiér je zničený, motor chodí dobře, ale jinak je to pelest. Nechci se do toho plést, ale když si představím, že pak pro něj jedou kluci z dálky a ty to vychválíš do nebes, tak je to pak k těm lidem fakt hnusný. Říkám to v dobrym a není to, že chci něco nesmyslně hanitTHC píše:Prodám BMW E34 525i,r.v:1989,STK:9/05,ABS,centrál,alu kola,křídlo,okna+šíbr+zrcátka v eletrice,světlá kůže,modrofialová metal,bíle blinkry,tóvaná okna,nová AKU,náplně a rozvodový řemen(doložím).Cena 55500kč,dohoda.Info:602/366267Jinak přeji dobrý prodej!
For Lukas-e21
- To jsi klidně mohl napsat, ale mě nepřišel nijak špatný, spíš si jen spekuloval, tak se sklidni ty!!! Nenapadám THC ani to neni myšleno ve špatnym a zřejmě je to tohle auto co jsem viděl. Jo a rozdíl mezi mým tdsem a tímhle je opravdu velký. Jo a když se takhle bavíme Lukáši, tak jsem Tě fakt nepochopil, když jsi se přijel podívat na tds a hned jsi říkal, že tds nechceš, protože chceš 525 24V. Jsi fakt zvláštní patvor a měl by být k Tobě manuál, aby Tvou mluvu v kódech někdo pochopil
- To jsi klidně mohl napsat, ale mě nepřišel nijak špatný, spíš si jen spekuloval, tak se sklidni ty!!! Nenapadám THC ani to neni myšleno ve špatnym a zřejmě je to tohle auto co jsem viděl. Jo a rozdíl mezi mým tdsem a tímhle je opravdu velký. Jo a když se takhle bavíme Lukáši, tak jsem Tě fakt nepochopil, když jsi se přijel podívat na tds a hned jsi říkal, že tds nechceš, protože chceš 525 24V. Jsi fakt zvláštní patvor a měl by být k Tobě manuál, aby Tvou mluvu v kódech někdo pochopil

hasi
For thc
- Jo pokud to nevychvaluješ jako jsi ho vychválil mě, tak no problém. Nenapadám Tě a ani nemám v úmyslu hanit Tvou káru a už se opakuji, čeho jsis zřejmě předtím nevšiml. Doporučil bych Ti, jestli chceš dostat peníze co jsi do toho dal zpátky, tak vyhoď tu roztrhanou kůži a nahraď to klasikou(mám namysli celé sedačky z látky), kterou koupíš za pár korun a hnedka to bude o něčem jiným. Je to opět pouze rada a ne napadání, protože to fakt není můj styl
- Jo pokud to nevychvaluješ jako jsi ho vychválil mě, tak no problém. Nenapadám Tě a ani nemám v úmyslu hanit Tvou káru a už se opakuji, čeho jsis zřejmě předtím nevšiml. Doporučil bych Ti, jestli chceš dostat peníze co jsi do toho dal zpátky, tak vyhoď tu roztrhanou kůži a nahraď to klasikou(mám namysli celé sedačky z látky), kterou koupíš za pár korun a hnedka to bude o něčem jiným. Je to opět pouze rada a ne napadání, protože to fakt není můj styl

hasi
mno, jak sem řikal, o tds sem uvažoval, ne ja nespekuloval, jelikož to byl vrak jak svine, jeste vetsi nez moje auto.....hasi píše:For Lukas-e21
a nejsem svině abych psal naky negativni veci k inzeratu, každej ma představu o dobrym autě jinou.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic