WOW! video 350Z litajici po Praze!!!
to ze v te sekvenci byl jeden zaber na tachac co ukazoval 120 MPH a pak sestrih na koleje jeste neznamena ze tam taky tolik letel...je to jen hezky sestrihany...200 mohl mit max u podoli ale pak to bylo o hodne min...Maranelo píše:No pokud je pro tebe rychlost pres 200 po prazskejch kolejich svizna jizda tak co je potom kulnaGeRoX píše:tady nejel zadnou kulnu....je to svizna jizda po praze...![]()
![]()

Tak tohle video natáčela česká kaskadérská firma (nebudu jmenovat). Měl s tím, původně jet jeden jeden kámoš, ale byl pryč tak to dostal jinej kaskadér.
Věřte tomu, že s autem umí jezdit hodně dobře a určitě by pojel většinu z nás, jenže jet s půjčeným autem ůplně nadoraz skoro nejde. Navíc jezdit štorcy v zatáčkách po praze s autem který takhle drží na silnici asi taky nebude jen tak.
Každopádně to bylo domluvený, zaplacený a připravený.
Věřte tomu, že s autem umí jezdit hodně dobře a určitě by pojel většinu z nás, jenže jet s půjčeným autem ůplně nadoraz skoro nejde. Navíc jezdit štorcy v zatáčkách po praze s autem který takhle drží na silnici asi taky nebude jen tak.
Každopádně to bylo domluvený, zaplacený a připravený.

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Chlape jak ti mam vysvetlit ze to sestrihany neniGeRoX píše:to ze v te sekvenci byl jeden zaber na tachac co ukazoval 120 MPH a pak sestrih na koleje jeste neznamena ze tam taky tolik letel...je to jen hezky sestrihany...200 mohl mit max u podoli ale pak to bylo o hodne min...Maranelo píše:No pokud je pro tebe rychlost pres 200 po prazskejch kolejich svizna jizda tak co je potom kulnaGeRoX píše:tady nejel zadnou kulnu....je to svizna jizda po praze...![]()
![]()

- Night.chimera
- Night.chimera
Neni nad to delat veci, a nevedet proc je delamStany píše:Má ale takhle je větší závodníkJirka325 píše:Ty mas nesynchronizovanou prevodovku ?Night.chimera píše:zvuk dobrej radi dokonce z mezyplynem jako ja

Stejny jako kdyz vidim, ze si nekdo bere dve zvejkacky najednou a zeptam se ho proc to dela, jestli ma tak velkou hubu, ze mu je jedna malo a on mi odpovi "protoze v reklame na Orbit si taky berou v televizi dve najednou"

Mas to rozbitybmwm3 píše:Já to taky chci, ale nemůžu to stáhnout.. Proooooč?
Přes odkaz mi to nejde, tak ho zkopíruju, ale taky prd, jak to? Prosíííím, moc to chci.
Píše mi to anglicky, že stránka nemohla být nalezena!!!!! Sakra, podělaný PC

Zkus kliknout pravym a dej ulozit jako.
Druha varianta - uz to na tom serveru neni

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, už to tam není, tohle všechno jsem zkoušel, kdybyste to ale tady někdo hodil na server, tak to stáhnu a dám pokoj:-)))Jirka325 píše:Mas to rozbitybmwm3 píše:Já to taky chci, ale nemůžu to stáhnout.. Proooooč?
Přes odkaz mi to nejde, tak ho zkopíruju, ale taky prd, jak to? Prosíííím, moc to chci.
Píše mi to anglicky, že stránka nemohla být nalezena!!!!! Sakra, podělaný PC![]()
Zkus kliknout pravym a dej ulozit jako.
Druha varianta - uz to na tom serveru neni
jiné místo
Bavor mi sluší a to tak že velmi
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Re: jiné místo
Děkuju pěkně:-)