Ono to moze byt mozno aj konektor na origo BMW alarm, BC s nim bol prepojeny kvoli code-sirene.Lukáš325e píše:Kabel na čidlo ABS??? Já jsem debil, to mě taky mohlo trknout...Protože ABS na tom autě je, ale čidla nee. No a já od nich celou dobu hledám dráty...
zapojení el. oken a kabel??? (okna vyreseny:-))
- Ládínek
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu, do toho relátka co je kolem něj těch cca 6 kablíků by měl vízt taky káblík od dveřního spínačeMaranelo píše:Ale co me ser... jsou ty okna dneska jsem na to koukal znova a mam dojem ze v tech kablech nekdo udelal peknej zmatek![]()
Od oken mam pod volantem 1xrele a celkem asi 6 kabelu a mezi sebou jdou ruzne propojovat i do ty zasuvky jdou ruzne prohazet takze max-maxova rada mi nepomuze

325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Jo mam dojem ze mas pravdu a uz se chystam na totalni rozbor tzn. vsechno z interieru ven a budu koukat kam jakej kabel vede a dam to snad do poradku ale bude to voser hlavne s kobercemLádínek píše:Jestli se nepletu, do toho relátka co je kolem něj těch cca 6 kablíků by měl vízt taky káblík od dveřního spínače

dikes
- Ládínek
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Měl by vízt jenom kousek od toho spínače ve sloupku pod reprákem protaženej do relátkaMaranelo píše:Jo mam dojem ze mas pravdu a uz se chystam na totalni rozbor tzn. vsechno z interieru ven a budu koukat kam jakej kabel vede a dam to snad do poradku ale bude to voser hlavne s kobercemLádínek píše:Jestli se nepletu, do toho relátka co je kolem něj těch cca 6 kablíků by měl vízt taky káblík od dveřního spínače![]()
dikes

325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

Aha, no vyborne.
Jsem si tak rikal zrovna, ze me okna chodej jen pri klicku....tak me tak napada, jestli je to US verzi, nebo jestli nekdo bastlil, zatim jsem to moc nezkoumal, ale obcas by se pravda hodilo po vyndani klicku moct zavrit bez jeho hledani v kapse zapomenute otevrene okno...
To si ted urcite pamatujes umisteni vseho, barvy vsech dratu, kam vedou a tak
hlavne k tem spinacum ve dverich, protoze jinak mi okna chodi v pohode.
Jsem si tak rikal zrovna, ze me okna chodej jen pri klicku....tak me tak napada, jestli je to US verzi, nebo jestli nekdo bastlil, zatim jsem to moc nezkoumal, ale obcas by se pravda hodilo po vyndani klicku moct zavrit bez jeho hledani v kapse zapomenute otevrene okno...
To si ted urcite pamatujes umisteni vseho, barvy vsech dratu, kam vedou a tak

BC jsem střelil od boku.Maranelo píše:No Ondro nevim BC jsem zapojoval nedavno ale zadny kablik mi volny nezustalondra_m píše:Tacho signál.
Nicméňe si nepamatuju kam s ním Ale myslím, že to patří do velkého BC:?:jen pro nezavisle topeni a to nemam
![]()
Jestli tě to hodně trápí tak to někde najdu, proč a jak a nač

Myslím, si že to není z ř.j. ale do ř.j. nicméně, nejsem si jist.
Ondra ex.M-Fahrer
Oooo, dekuji, hrabeci titul jeste nemam, nebo o nem nevim, kazdopadne autodily k sluzbamMaranelo píše:No budu casem potrebovat nejaky soucastkytak jsem si dovolil panu hrabeti neco nakreslit
snad to bude k pochopeni
![]()

Ted jeste se k tomu konektoru dvernimu nejak sikovne prokousat, doufam ze nebudu muset rozebirat pul auta...tak az nekdy budu mit kazisvetovskou naladu, tak se asi do toho pustim

Jeste jsi zapomnel - packu otevirani kapoty, to bych nesundal ten plastovej krytMaranelo píše:Konektor je hned pod repro
papirovej dekl-ven
tesnici guma-kousek strhnout
plastovej kryt repro-dolu
repro-dolu aaaaaa copa to tam je konektor

Hehe, diky moc za obrazek, snad se v tom nak zorientuju, az najdu energii to rozkacet...mozna o weekendu, kdyz nebudu mit nic lepsiho na praci

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
No jak chces
1.odemknout auto pokud je zamceny
2.otevrit leve dvere u 4 dvirka leve predni
3.ridicovu sedacku soupnout co nejvic dozadu (pro lepsi pohyb nasich velkych vypracovanych tel ze)
4.odtrhnout dverni tesneni od plastoveho krytu prahu az k horni hrane palubky
5.odmontovat klicku na otevirani kapoty stranovim klicem č. 8 nebo lolou a oriskem
odsroubovat 2 sroubky
5.krizakem odsroubovat jeden sroubek z plastoveho krytu repro (uschovat)
6.vyndat kryt repro
7.odsroubovat zbyle 3 sroubky z repro
8.vyndat repro a odpojit kabel audio signalu nebo repro neodpojovat a jen tak nechat primagnetovany ke kovu
9.sahnout do DIRY ktera vznikla vyndanim repro a vyndat predem odpojenej kabel od dverniho vypinace (nejdriv ale musime vysroubovat dverni vypinac (sroubek ma z venku kuwa a je na krizak) povytahnout ven a odpojit ten kuwa kabel

2.otevrit leve dvere u 4 dvirka leve predni

3.ridicovu sedacku soupnout co nejvic dozadu (pro lepsi pohyb nasich velkych vypracovanych tel ze)
5.odmontovat klicku na otevirani kapoty stranovim klicem č. 8 nebo lolou a oriskem

6.vyndat kryt repro
8.vyndat repro a odpojit kabel audio signalu nebo repro neodpojovat a jen tak nechat primagnetovany ke kovu
9.sahnout do DIRY ktera vznikla vyndanim repro a vyndat predem odpojenej kabel od dverniho vypinace (nejdriv ale musime vysroubovat dverni vypinac (sroubek ma z venku kuwa a je na krizak) povytahnout ven a odpojit ten kuwa kabel
Hehe, masakr...doufam zes to bral zertovne jako jaMaranelo píše:No jak chces![]()
2.otevrit leve dvere u 4 dvirka leve predni![]()
5.odmontovat klicku na otevirani kapoty stranovim klicem č. 8 nebo lolou a oriskemodsroubovat 2 sroubky
6.vyndat kryt repro

Ale treba se ten tutorial nakonec nekomu bude hodit

Neee, fakt moc diky za ten obrazek.
Joooo a u me jeste bude prekazet kryt pod volantem, bez nej myslim nesundam ten kryt repro

Hlavne uz ten tutorial kvuli tomu neopravuj, delam si srandu

Jeste jednou, dik za picture

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo pldel musi bejt ale na ten kryt jak sem moh zapomenout
no a si proto ze ho tam tet nemam ja tet v aute vlastne nic nemam

Jinak muzes mi prosim hodit info treba SZ co by stal ten kulak co je na obr. niz je to na E36 97 320i 150koni 4dvirko jo a nevim jestli jsem DANA spravne pochopil ale dodavas dily ktery dostanu v BMW nebo to co v kelly, stangl apod.....
a ucet ju nebo nee
Dekuji predem

Jinak muzes mi prosim hodit info treba SZ co by stal ten kulak co je na obr. niz je to na E36 97 320i 150koni 4dvirko jo a nevim jestli jsem DANA spravne pochopil ale dodavas dily ktery dostanu v BMW nebo to co v kelly, stangl apod.....