autoradio BECKER s navigaci
autoradio BECKER s navigaci
prodam BECKER TRAFFIC STAR s navigaci .prehrava cd,cd-r,dalkove ovladani ,modul,CD mapa evropy(mimo CZ),kodova karta,odnimatelny panel ,iso konektor,manual..........................cena 8.500,-
TAK JSEM HO POKOUMAL NA NETU JE TO KLASICKEJ DOBREJ BECKER ALE ASI TAK 5LET A MOZNA I VICE STARY A IKDYBY SI K TOMU MEL VSECHNO TAK HO MAS ZHRUBA O DVA LITRY DRAZSI NEZ JINÍ PRODEJCI ALE DO TOHO JE MI HOVNO TO JE TVOJE VEC,MAM POUZE OBAVU ABY BYL KOMPLET PROTOZE NAVIGACE JE BOMBA A NERAD BYCH TO KUPOVAL JEN ABY V TOM VRZALA MUZIKA A CO SE TYCE PREDCHOZIHO PRISPEVKU CO SEM PLETE K NAVIGACI ABS,CO TO JE ZA KRAVINU
- Ládínek
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
WANA píše:TAK JSEM HO POKOUMAL NA NETU JE TO KLASICKEJ DOBREJ BECKER ALE ASI TAK 5LET A MOZNA I VICE STARY A IKDYBY SI K TOMU MEL VSECHNO TAK HO MAS ZHRUBA O DVA LITRY DRAZSI NEZ JINÍ PRODEJCI ALE DO TOHO JE MI HOVNO TO JE TVOJE VEC,MAM POUZE OBAVU ABY BYL KOMPLET PROTOZE NAVIGACE JE BOMBA A NERAD BYCH TO KUPOVAL JEN ABY V TOM VRZALA MUZIKA A CO SE TYCE PREDCHOZIHO PRISPEVKU CO SEM PLETE K NAVIGACI ABS,CO TO JE ZA KRAVINU
Kravina to žádná neni... Navi se propojuje s ABS aby byla co největší přesnost cca 1m na vzdálenost a neustálá aktualizace polohy!!! Přez satelit máš aktualizaci 10-15 vteřin...

Čili pojedeš a, že si měl odbočit zjistíš až za křižovatkou... A takovouhle navigaci můžeš mít tak akorád na ozdobu a chlubit se jakou máš vymoženost

325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring