Jinak co se tyce vyzvejkanejch imbusu, jeste kdyz jsem mel fiata 600 a potreboval jsem sundat poloosy, nekolik imbusu jsem protocil, byly to myslim nejaky 6, tehdy jsem to vyřešil tak, že jsem do nich kladivem namlátil imbusy 7 a pak jsem je všechny povolil...
Nejde povolit naraznik + FOTO
ted jsem sundaval naraznik a jeden sroub mi zabral asi 20 minut, ale jak tady koukam tak jsem mel spis slavit nez nadavat..
Jinak co se tyce vyzvejkanejch imbusu, jeste kdyz jsem mel fiata 600 a potreboval jsem sundat poloosy, nekolik imbusu jsem protocil, byly to myslim nejaky 6, tehdy jsem to vyřešil tak, že jsem do nich kladivem namlátil imbusy 7 a pak jsem je všechny povolil...
chtěl bych se zeptat povolujete ty zepředu jako jsou na jedny straně 3 šrouby nebo ten ze spodu ?? na každý straně jeden potřeboval bych sundat podnárazník s mlhama abych ho srovnal trochu jsem ho ťuknul
a nejdou mi taky povolit ani jeden zkoušel jsem jen ty ze předu tak jestli povolim ty ze spodu pujde nárazník dolu ??
BMW E30 316i TOURING Jako první kára stačí !
Zespoda vyšroubuješ na každej straně ten velkej torx a celej nárazník vysuneš dopředuDomin02 píše:chtěl bych se zeptat povolujete ty zepředu jako jsou na jedny straně 3 šrouby nebo ten ze spodu ?? na každý straně jeden potřeboval bych sundat podnárazník s mlhama abych ho srovnal trochu jsem ho ťuknula nejdou mi taky povolit ani jeden zkoušel jsem jen ty ze předu tak jestli povolim ty ze spodu pujde nárazník dolu ??
dík už to mámJerrykx píše:Zespoda vyšroubuješ na každej straně ten velkej torx a celej nárazník vysuneš dopředuDomin02 píše:chtěl bych se zeptat povolujete ty zepředu jako jsou na jedny straně 3 šrouby nebo ten ze spodu ?? na každý straně jeden potřeboval bych sundat podnárazník s mlhama abych ho srovnal trochu jsem ho ťuknula nejdou mi taky povolit ani jeden zkoušel jsem jen ty ze předu tak jestli povolim ty ze spodu pujde nárazník dolu ??
BMW E30 316i TOURING Jako první kára stačí !