Na Mko se taky musi rvat "jed ty sraci"...?MADmaniac píše:ja emknu nijak nerikam akorat obcas dzs preziju nejakej rasantni manevr, tak auto pochvalim, pohladim a podekuju) , ale vetsinou na nej rvu "jed ty sraci"..to aby zrychlil..
ma vase BMW nickname????
Hodně podobný věci dělá určitě víc lidí...
máti mi stejně dycky řekne, co sem to zase přitáhnul za paštiku nebo tak...pak sem ji jednou svez ve zlatákovi a když byla mirně překloněná tayem dal 1plnej a normálně jí vyletěli nohy do vzduchu
... tak ztichla...
jinak je to prostě báwo, bawor, podle barvy a tak... a po palubce ho hladim taky...
máti mi stejně dycky řekne, co sem to zase přitáhnul za paštiku nebo tak...pak sem ji jednou svez ve zlatákovi a když byla mirně překloněná tayem dal 1plnej a normálně jí vyletěli nohy do vzduchu
jinak je to prostě báwo, bawor, podle barvy a tak... a po palubce ho hladim taky...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
porad pac jinac zlenivi a bude akorat tloustnout z toho maga pridelu oktanu co si naporouci. prez zimu dodelam kompresor..vsak ja mu prozenu perka...Marosh píše:Na Mko se taky musi rvat "jed ty sraci"...?MADmaniac píše:ja emknu nijak nerikam akorat obcas dzs preziju nejakej rasantni manevr, tak auto pochvalim, pohladim a podekuju) , ale vetsinou na nej rvu "jed ty sraci"..to aby zrychlil..
to ja ho taky hladim po palubce, kdyz se neco povede. To dela i kamos a to ma Oktavku..Iwan píše:Hodně podobný věci dělá určitě víc lidí...
máti mi stejně dycky řekne, co sem to zase přitáhnul za paštiku nebo tak...pak sem ji jednou svez ve zlatákovi a když byla mirně překloněná tayem dal 1plnej a normálně jí vyletěli nohy do vzduchu... tak ztichla...
![]()
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30