foto:

jednou jsem to dělal do 325i E30 -bylo potřeba takovýho válečku, kterej převádí tlak oleje na el. hodotu, která se mění - ukazatel ukazujeAda_CZ píše:Nedá se využít i s původním čidlem?
cena za budík a ten váleček ?DAN píše:jednou jsem to dělal do 325i E30 -bylo potřeba takovýho válečku, kterej převádí tlak oleje na el. hodotu, která se mění - ukazatel ukazujeAda_CZ píše:Nedá se využít i s původním čidlem?![]()
![]()
Ten váleček mám - má stejnej závit jako čidlo oleje. Jedinej problém, myslím, je že k tomu, aby zároveň fungovalo čidlo v přístrojovce mazání, tak je potřeba udělat nějakou rozdvojku.
"Rozdvojka" jaksi fungovat moc nebude pokud nemas cidlo s 2 vystupy (1 pro budik a 2. spinaci pro kontrolku). Lze to resit bud nejakym "Tckem" do ktereho das jak puvodni spinaci cidlo tak nove pro budik. A nebo zakoupenim cidla od motometru ktere ma i spinaci kontakt. Mam pocit, ze spinaci tlak pro E30 je 0,9baru (Venca by mohl vedet presneji).DAN píše:Ten váleček mám - má stejnej závit jako čidlo oleje. Jedinej problém, myslím, je že k tomu, aby zároveň fungovalo čidlo v přístrojovce mazání, tak je potřeba udělat nějakou rozdvojku.