pokud by byl zajem nebo potreba tak si tam zalozim simulacni ucet a tady s vama projdu krom za krokem
Znají se fšichní ?
no se serverem album.cz nemam zadny zkusenosti ale asi to teda bude nejjednodusi si zalozit ucet (zaregistrovat) a tam budete nahravat fotky z pocitace a od tam je pak davat sem.
pokud by byl zajem nebo potreba tak si tam zalozim simulacni ucet a tady s vama projdu krom za krokem
----------------------:)
Ani bych neřekl.And píše:jak se sem vklada obrazek z internetu snad vi kazdy
spis je potreba tady nekterym vysvetlit jak dostat fotky na internet
ale kdyz nad tim tak premyslim tak samotnej proces vysvetleni bude narocnejsi nez proces dani fotek na internet
Udělal jsem to přesně tak jak jsi to tam napsal a fotku jsem tam dostal, takže vysvětlení bylo asi v pohodě.
Mimochodem neladí ta motorka krásně k tomu báwu?
[img]http://robert_e30.album.cz/ukazkove-album/ttt5d95b1b64ed3605e.jpg[/img]
he to je good takhle se vozej motorky treba na kempech a vzahranici norm.kolik ma e30 svisle na kouli? ze to de vozit motorku? taky sem mel jezdi trial ale zacal jsem v biketrialu a uz em zustal u kol, ted jezdim sjezdRobert píše:Ani bych neřekl.And píše:jak se sem vklada obrazek z internetu snad vi kazdy
spis je potreba tady nekterym vysvetlit jak dostat fotky na internet
ale kdyz nad tim tak premyslim tak samotnej proces vysvetleni bude narocnejsi nez proces dani fotek na internet
Udělal jsem to přesně tak jak jsi to tam napsal a fotku jsem tam dostal, takže vysvětlení bylo asi v pohodě.![]()
Mimochodem neladí ta motorka krásně k tomu báwu?
![]()
[img]http://robert_e30.album.cz/ukazkove-album/ttt5d95b1b64ed3605e.jpg[/img]
E+5 
Kolik má tažný svislou nosnost fakt nevim, ale už to nějakou chvíly takhle vozim a ještě jsem jí nestratil. Kdyby jo tak bych skočil do zdi, pač motorka byla dražší než to auto.
Jinak Sherco 2.9 váží podle výrobce 69kg ale nikdy jsem to nevážil.
Stojan jsem vyrobil přesně podle motorky a auta, aby byla co nejblíž a zbytečně nepůsobila moc velkou pákou na zadek.
Jinak Sherco 2.9 váží podle výrobce 69kg ale nikdy jsem to nevážil.
Stojan jsem vyrobil přesně podle motorky a auta, aby byla co nejblíž a zbytečně nepůsobila moc velkou pákou na zadek.
Tak to taky zkusim

to sem zvědavej estli se tam něco ukáže

to sem zvědavej estli se tam něco ukáže
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
eee- hrablo se nepotřebuje, páč matyas už z toho udělal nákladáček... 
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...