brzdové trubky na e30
brzdové trubky na e30
Nevite nekdo kde sehnat komplet brzdový trubky na e30 

- Dieter Bonrath
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
uzasnej klub... origo komplet trubky na karu vyjdou do 2tis, s origo holendrami, s origo delkami, akorat si je naohybat dle potreby. Neee, dame ze skodovky, vzdyt co, za 5 let uz tu karu stejne nebudu mit tak at si to klidne shnije dalsimu troubovi.
pro tunery - mozna vam bude pasovat vicko rozdelovace a zapalovaci kabely ze zigula, vzdyt jiskra bude, na jine prechodove odpory se muzete vysrat.
nebo palivove cerpadlo z fordu, trochu bastleni a taky to bude ok.
nerikam, nouzove na dojeti, proc ne, ale co vas vede riskovat svuj zivot nebo zdravi kvuli par korunam? proc mermomoci to chcete zkurvit jen proto, ze ste lini si zjistit co to stoji origo? jo, ja zapomnel, bmw je drahe na dily. To same bmw ktere ste si koupili jen aby ste delali machry.
priste tady zase neco placejte o tom, jak je trica vase srdcovka a podobne. Dekuju pekne byt takovym srdcem.
pro tunery - mozna vam bude pasovat vicko rozdelovace a zapalovaci kabely ze zigula, vzdyt jiskra bude, na jine prechodove odpory se muzete vysrat.
nebo palivove cerpadlo z fordu, trochu bastleni a taky to bude ok.
nerikam, nouzove na dojeti, proc ne, ale co vas vede riskovat svuj zivot nebo zdravi kvuli par korunam? proc mermomoci to chcete zkurvit jen proto, ze ste lini si zjistit co to stoji origo? jo, ja zapomnel, bmw je drahe na dily. To same bmw ktere ste si koupili jen aby ste delali machry.
priste tady zase neco placejte o tom, jak je trica vase srdcovka a podobne. Dekuju pekne byt takovym srdcem.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
max max já vážně nevím o co i de když např: ty ohnuté plíšky mezi trubkou a hadicí na zadní nápravě , ale i v předu sou uplně ty samé jako používá trabant. já sem je na třícu nesehnal a do bmw sem kvůli plíškům raději nešel at nejsem za blbce . nakonec jsem okem zahlídl z trabanta tak sem je vzal a při srovnání s e30 jsou to uplně ty též . UPLNĚ !!!mají stejnou výšku stejné zahnutí i stejný otvor. a ten pocit že to bylo na trabanta mě vážně nežere
. a umřít se ještě nechystám 

Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
kdo se tu bavi o pliskach?Jardžíno píše:max max já vážně nevím o co i de když např: ty ohnuté plíšky mezi trubkou a hadicí na zadní nápravě , ale i v předu sou uplně ty samé jako používá trabant. já sem je na třícu nesehnal a do bmw sem kvůli plíškům raději nešel at nejsem za blbce . nakonec jsem okem zahlídl z trabanta tak sem je vzal a při srovnání s e30 jsou to uplně ty též . UPLNĚ !!!mají stejnou výšku stejné zahnutí i stejný otvor. a ten pocit že to bylo na trabanta mě vážně nežere. a umřít se ještě nechystám
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Max Max ma pravdu - vubec nic nevymyslet, koupit origo. Stoji doslova par set korun a nemusite nic merit. Objednam, za 3 dny mi prijde presna vec, namontuji, odvzdusnim a jezdim dalsich 20 let. A mam HOTOVO.
Klidne si tam kupujte veci z jinych aut a mejte dobry pocit
Klidne si tam kupujte veci z jinych aut a mejte dobry pocit

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
aha moc se omlouvám promiň to vlasně nepatří k brzdovému kompletuMax-Max píše:kdo se tu bavi o pliskach?Jardžíno píše:max max já vážně nevím o co i de když např: ty ohnuté plíšky mezi trubkou a hadicí na zadní nápravě , ale i v předu sou uplně ty samé jako používá trabant. já sem je na třícu nesehnal a do bmw sem kvůli plíškům raději nešel at nejsem za blbce . nakonec jsem okem zahlídl z trabanta tak sem je vzal a při srovnání s e30 jsou to uplně ty též . UPLNĚ !!!mají stejnou výšku stejné zahnutí i stejný otvor. a ten pocit že to bylo na trabanta mě vážně nežere. a umřít se ještě nechystám

Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V