Ale ještě že tě tu máme, člověk se toho spoustu dozví a leccos pochopí
Zrcátko va haj...i…
Mao :
Ne ne, pasní koníčkem určitě není, jen se tady rozčílím nad nějakejma názorama a pak mi ani nepřijde, že píšu a píšu a štvu proti sobě lidi
Ale štvu ... říkám jen taky svoje názory ... Anička dido taky měla svoje názohhhy a kam to dotáhla
A jo, aspoň je co číst .. pro některý .. někteří mě tu v oblibě mít moc nebudou, ale to je jich boj
Člověk se nikdy nezavděčí všem najednou
Ne ne, pasní koníčkem určitě není, jen se tady rozčílím nad nějakejma názorama a pak mi ani nepřijde, že píšu a píšu a štvu proti sobě lidi
Ale štvu ... říkám jen taky svoje názory ... Anička dido taky měla svoje názohhhy a kam to dotáhla
A jo, aspoň je co číst .. pro některý .. někteří mě tu v oblibě mít moc nebudou, ale to je jich boj
Člověk se nikdy nezavděčí všem najednou
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám 
- Spooky-0987
Nejhorší je když to vidí člověk z obou stran, jak to funguje uvnitř PČR a jak to funguje venku na civila, občas je to fakt úděl. Nejhorší je když blbec dostane funkci a zasedne si na někoho. Sám jsem to poznal jako ten z venku a pak to je v p.... Ale když to jeden vidí i ze vnitř tak skutečně obdivuji jedince, kteří dělají svou práci tak jak maj. Protože to je občas tak na bednu, že bych je, být já tím policajtem asi střílel. Ale co se dá dělat blbci jsou na obou stranách. ne?
e30/320i rv 88
- Spooky-0987
- Night.chimera
to Simir jsem precetl nahodou cely docela jsem se bavil aspon te to probralo ne?srazka s blbcem potesi kdyz ten blbec neni tvuj nadrizeny jinak myslim ze mas zdravy nazory to vis je mi 20 nevylitany pako tak obcas pisu kraviny ale co mlady jsme jen jednou ne tak at to stoji za to policajty respektuju a nikdy s nima nediskutuju spis se snazim pokecat abych je nenasral zatim jsem mel stesti prestupek vzdycky uznam a zkousim to ukecat na co nejnizsi pokutu zatim jsem dostal jen jednou 500kč na slozenku protoze jeli za mnou na 50 km/h 80 km/h byla to tmava ulice a ja nevidel majaky moje blbost drzim palce a at te nesejmou
PS:doufam ze si to taky prectes cely BMW forever
PS:doufam ze si to taky prectes cely BMW forever
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
Night.chimera.
Nemusí to bejt jenom o věku. Mě je 24 a nikdy sem neměl potřebu se na silnici se silným autem předvádět. Neříkám, že sem si nezablbl na letišti a na nějakejch plochách na sněhu. Nešlo mi při tom ale o to, abych udělal co nejvíc otoček a co nejvíc kurvil auto, ale o to, aby se naučil s tím autem v těhle situacích něco udělat.
Ale jó, mládí vpřed .. pokud se něco nestane.
Nemusí to bejt jenom o věku. Mě je 24 a nikdy sem neměl potřebu se na silnici se silným autem předvádět. Neříkám, že sem si nezablbl na letišti a na nějakejch plochách na sněhu. Nešlo mi při tom ale o to, abych udělal co nejvíc otoček a co nejvíc kurvil auto, ale o to, aby se naučil s tím autem v těhle situacích něco udělat.
Ale jó, mládí vpřed .. pokud se něco nestane.
- Night.chimera