Dolly píše:No to je peknej pokec tady ale to stale nemeni nic na tom ze jsem se jeste nedozvedel cenu toho KOLA a ted kdyz budu mit teda snad 325 touring tak at tam mam co vozit kurna
cenu napsal majitel! je adekvatni vidle_nabizi flery nova stala si od 7 do 9tkc zalezelo jak a kde

tak asi tak nu........ ani kolo neni zadarmo i kdyz nekdo by chte llestenku s daklady za 1500Kc plus plnou nadrz

)))
tedy ja taky ale vim ze he to nereal .......... kdy zvidim nektery snobsky auta a pak ty zahradky a kola z papirnictvi tak e smeju, kdyz moje rodice este meli shadecku jako jediny auticko, a jezdili sme na zavody(bikovy) a nastaly pripady brzdeni pomalu na narzniky a kolecka se vozili na nosici co se dava na zaves tak rikal ze je mu jedno auto ale o kola se boji nu ju kdyz se "toci" dve 20"kola ne MTB!! ale biketrialovky a kazdeza 45Tkc ta kse neni divit nicemu

ale i shadesky by me bylo lito je good! to je holt i kdyz jsem na e30.cz jak rika tatky vzdy dovezla kam mela po vlastni ose samozrejme myslim! i kdyz tedy diky jeho zrucnosti!!! pisu jak madar tatar ale pisu pomalu nosem jima telfonuji a padam unavou ze zidle:-))))))))))))