Jak se k němu dostanu od zámku?Pod mřížkou vedle světel žádnej přístup neni, snad to neni pod chladičem
Výměna lanka od kapoty
Výměna lanka od kapoty
Neměnil jste někdo?Prasklo mi u toho madla pod přístrojovkou.
Jak se k němu dostanu od zámku?Pod mřížkou vedle světel žádnej přístup neni, snad to neni pod chladičem
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Výměna lanka od kapoty
vyndat celej zamek spod kapoty - 2 srouby M6 a pak sundas plastovou krytku ze zamku a bude to jasny jak lanko ven. Horsi cast je vyndani a zalozeni lanka a pruchodky v kastli.Atti píše:Neměnil jste někdo?Prasklo mi u toho madla pod přístrojovkou.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
A od kud se naty šrouby dostanu?Teď nevim,jestli jsem tam nějaký viděl, z čela pod mřížkou..Max-Max píše:vyndat celej zamek spod kapoty - 2 srouby M6 a pak sundas plastovou krytku ze zamku a bude to jasny jak lanko ven. Horsi cast je vyndani a zalozeni lanka a pruchodky v kastli.Atti píše:Neměnil jste někdo?Prasklo mi u toho madla pod přístrojovkou.
On je to vlastně ocleovej drát, alespoň tam byl původně,tak jsem ho koupil zas, tl.1,2mm
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
maska dolu a zepredu uvidis dve hlavicky sroubuAtti píše:A od kud se naty šrouby dostanu?Teď nevim,jestli jsem tam nějaký viděl, z čela pod mřížkou..Max-Max píše:vyndat celej zamek spod kapoty - 2 srouby M6 a pak sundas plastovou krytku ze zamku a bude to jasny jak lanko ven. Horsi cast je vyndani a zalozeni lanka a pruchodky v kastli.Atti píše:Neměnil jste někdo?Prasklo mi u toho madla pod přístrojovkou.
On je to vlastně ocleovej drát, alespoň tam byl původně,tak jsem ho koupil zas, tl.1,2mm
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220