to je vnučka zemlbábyAnd píše:zemljanka je co?
Ach ta matika :-) "VTIP"
ja prozradim hacek: Ano zmizne voknem ne dverma ... pro nechapavce: je receno Ano zmizi oknem, nikoliv dvermi... o NE neni receno nic, takze tezko rict... tipoval bych, ze zustali bud oba (za predpokladu ze zemljanka nema okna a kdyz o Ne nic nevime, zustal...) a nebo Ano (zemljanka bez oken a Ne zmizel ale nebylo to receno...)POL píše:- Stoji lesni zemljanka. V ni bydli (ano) a ne .Prinde medved oni se leknou a snazi se zdrhnout.Ano zmizne voknem ne dverma .KDO TAM ZUSTAL???![]()
uklízím garáž...
Já mám taky rébusek pro chytré hlavičky
napiš české slovo v 1. pádě, jednotného čísla, které obsahuje tři (slovy 3) po sobě jdoucí hlásky s háčkem. použitelné jsou: ž ř č š ě ť ď ň
za 14 dní přijedu z dovolený, tak ať to máte vyřešený
napiš české slovo v 1. pádě, jednotného čísla, které obsahuje tři (slovy 3) po sobě jdoucí hlásky s háčkem. použitelné jsou: ž ř č š ě ť ď ň
za 14 dní přijedu z dovolený, tak ať to máte vyřešený
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
a jinak jeste doplnim teorii o to, ze tam ROZHODNE zustal MEDVED!!!xhokus píše:ja prozradim hacek: Ano zmizne voknem ne dverma ... pro nechapavce: je receno Ano zmizi oknem, nikoliv dvermi... o NE neni receno nic, takze tezko rict... tipoval bych, ze zustali bud oba (za predpokladu ze zemljanka nema okna a kdyz o Ne nic nevime, zustal...) a nebo Ano (zemljanka bez oken a Ne zmizel ale nebylo to receno...)POL píše:- Stoji lesni zemljanka. V ni bydli (ano) a ne .Prinde medved oni se leknou a snazi se zdrhnout.Ano zmizne voknem ne dverma .KDO TAM ZUSTAL???![]()
a jestli ANO nebo NE viz vyse...
a jestli to tak neni, tak na to seru, pac sem se ztrapnil az dost...
uklízím garáž...
na výsledku se nic nemění, ale podle mě ten borec zdrhnul dveřma.xhokus píše:ja prozradim hacek: Ano zmizne voknem ne dverma ... pro nechapavce: je receno Ano zmizi oknem, nikoliv dvermi... o NE neni receno nic, takze tezko rict... tipoval bych, ze zustali bud oba (za predpokladu ze zemljanka nema okna a kdyz o Ne nic nevime, zustal...) a nebo Ano (zemljanka bez oken a Ne zmizel ale nebylo to receno...)
koukej: Ano zmizne, voknem ne, dveřma
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
myslim, ze chytak je hlavne v tom medvedovi... to ze je ucel hadanky... a jestli ano/ne zustali... kdo vi...Dymak píše:na výsledku se nic nemění, ale podle mě ten borec zdrhnul dveřma.xhokus píše:ja prozradim hacek: Ano zmizne voknem ne dverma ... pro nechapavce: je receno Ano zmizi oknem, nikoliv dvermi... o NE neni receno nic, takze tezko rict... tipoval bych, ze zustali bud oba (za predpokladu ze zemljanka nema okna a kdyz o Ne nic nevime, zustal...) a nebo Ano (zemljanka bez oken a Ne zmizel ale nebylo to receno...)
koukej: Ano zmizne, voknem ne, dveřma![]()
uklízím garáž...
-
Návštěvník
-
POL.
Ja myslim, ze je to v tom, ze zemljanka nema okna. Ale medved tam zustal urcite.xhokus píše:a medved tam nezustal?POL. píše:ZUSTAL TAM .................................. " A "
to bylo mysleny jako: v chaloupce bydli Franta(ANO) Pepa(A) Tonda(NE). Dva zmiznou pryc (oknem a dverma ) , Pepa ( " A ") tam zustal![]()
ANO A NE jsou mena![]()
![]()
Caues, tak jsem se vratil z GB a co nevidim, najednou je ze me MartanAnonymous píše:Hele eště jeden příspěvek a ušijete mi takovej mindrák, že sem na ty stránky už nevlezu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fx (hlavně ty), jsi pro mě Marťan, jestli to všechno fakt logicky stíháš a umíš vypočítat. Smekám a nechápu.
Emil
E39 535i sedan