To se přece nedělá
IS lišta
No jako dovol ?DC píše:ehm Jirko ???
Ja za ni vytopil svy poctive tezce vydelany prachy a moc dobre znam jeji puvod, tudiz vim, ze kradena neni
A uz jsem si dokonce objednal prichytky, dobrej vykon na to ze se mi vali doma uz par dni ne ?
Nicmene vidim, ze to ze na ni vymyslim nejakej anti-theft forechtung neni od veci
To neni tak materialisticky, jako kdybych rek a ted mi naval M5kuDC píše:hehe ty materialistickej kapitalisto
To je pro jistou duchovni osobu, aby mohla vnimat ty krasy sveta, ktery tak rada vnima a vydala se na tu spravnou duchovni cestu
Az to poradne vylestis a bude z toho lestenka, oslnena tim leskem zacne filosofovat o BMW a konecne si vsimne, ze ta barva ve znaku je barva nebe
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ty už si z toho vedra nadobro zešílelJirka325 píše:To neni tak materialisticky, jako kdybych rek a ted mi naval M5ku
To je pro jistou duchovni osobu, aby mohla vnimat ty krasy sveta, ktery tak rada vnima a vydala se na tu spravnou duchovni cestu
Az to poradne vylestis a bude z toho lestenka, oslnena tim leskem zacne filosofovat o BMW a konecne si vsimne, ze ta barva ve znaku je barva nebe![]()
![]()
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
-
Návštěvník
Re: IS lišta
inspirace pro příště...Alex_78 píše:Tak co kterej hajzlík mi ji ukrad![]()

Naposledy upravil(a) Mirek dne 27. 11. 2004 14:29, celkem upraveno 1 x.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle