BMW e36 320I coupe
rok-1995
barva-bostongrunmetalic
motor-m50 s vanosem
palivo-benzín
obsah- 1991ccm
výkon-110kW (150 koní)
řazení-manuální 5ti rychlostní
aktuálně najeto-205000km
výbava-el.okna,el.zrcátka,manuální klima 2 zonová,výškově stavitelný sedačky,centrální zamikání přes DO,servisní kniha a brožury k autu v němčině,2x airbag,mlhovky,litá letní kola r15 origo a zimní kola dojíždim,malé BC,servis až po ujetí 212 000, a více na foto
Původ z německa
STK je do března toho to roku 2010,jinak udělám když nebudu mít jíný pač s tím jezdím
majitel jsem 3 a v ČR jsem druhý
koupeno v březnu 2009 a najeto 196 000km
auto bylo jednou havarované,menší nehoda,vinou druhýho řidiče a vydělal jsem na tom a vše šlo do auto proto vypadá tak jak vypadá více foto
kontakt-mail kotaslukas@atlas.cz , tel 602974195,nebo sz nebo icq
popis oprav-.V dubnu jsem na to koupil nová letní pneu Falken Ziex a světla hella ,protože ty origo měly žlutá sklíčka od denního svícení.V květnu to mělo 198000,byl měněn olej 10W40 Valvoline durablend,výměna chladící kapaliny Castrol antifreze,výměna viskospojky,výměna řemenů ,výměna vzduchového filtru,výměna olejovýho filtru,pak výměna pružin za origo bmw z M paketu snížené a tlumiče koni,montáž koncového laděného výfuku (pěkný zvuk).Todle bylo dělaný do července a v srpnu začátkem se stala malá nehoda ,kde se o mě opřel jeden týpek tak jsem na tý nehodě dost vydělal a auto vypadá mnohem líp tak jak jsem chtěl. Při nehodě byly koupeny:nový M nárazník,oprava světla,nový LP blatník,maska po face,LP nadkolí,náfuky na brzdy do M nárazníku,výztuha nárazníku.Při nehodě to nešlo do kola ani do výztuh jen do výztuhy nárazníku bylo to asi v 30 km rychlosti takže motor nic a chladič nic prostě žádná nosná část nebyla poškozena jen ten plech byl znovu vyrovnán a vše v poho ,geometrie byla dělaná a vše OK.Lakování bylo skoro na celým autě pač jsem dostal dost peněz od pojišťovny a bylo lakováno komplet celý předek to je LP blatník,Kapota,maska,nárazník,PP blatník pak zadní nárazník P strana auta a prahy stříkaný, vše jsem nechal udělat kvůli tomu aby to vypadalo pěkně a velký škrábance byly přelakovány takže žádná koroze.V říjnu byly měněny kotouče s destičkama ATE ,pravé čidlo ABS,napínací kladky,tyčky stabilizátoru, přední ramena,brzdová kapalina a geo OK nikam netáhne krásně drží.
nedostatky-časem vyměnit nebo zrepasovat altík má volnější ložisko občas lehce píská,pak pravé zrcátko vyměnit je tam sice origo ,ale dělal to nějakej ču... bylo to už když jsem to koupil ,ale kdyš se opravovalo auto tak jsem na to zapoměl,jinak funguje vše jen je trochu nakřivo.Jinak se časem ozve spojka,zatím bere krásně takže časem neklouže nic .To je asi vše myslím pokud se chcete zeptata ptejte odpovím pošlu foto atd. a nebo pošlu zájemcům na mail více fotek i aktuální z ledna
a i interier pošlu mailem
Výměna za něco většího a s více dveřmi může být 3 v pěkném stavu 5 a 7 i jiná značka po domluvě,pak i s mím doplatkem ,tak se ptejte nabízejte
jinak auto k vidění po domluvě v praze a okolí
popis a foto zde http://www.bmwforum.cz/vase-automobily- ... -t478.html