GRRR - DALŠÍ VZTEK

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Rotten

GRRR - DALŠÍ VZTEK

Příspěvek od Rotten » 18. 08. 2004 18:21

Tak jsem jel zase jednou pohodově, 50 mimo obec a má snaha byla po právu potrestána. Tma, úzká silnice bez jakýchkoliv čar označujících krajnici nebo nedej bože střední čáru a proti mě Karosa, tak jsem ubral plyn a poslušně jí uhnul (co mi taky jinýho zbejvalo že) a ..... rána jako z děla, auto se otřáslo v základech a už slyším sykot ucházející přední pneumatiky. Aha takže jsem prorazil gumu v té díře v silnici, no co, vyměnil jsem za rezervu, dojel ten 1 km co mi zbýval a prohlédl to kolo. A hle, ne proražená guma, ale vnitřní ráfek mýho fakt pěknýho elektronu rozbitej. No co, dám to spravit, to se stává. Druhej den jsem jel bávem opět v noci a co to, co to je za rány zezadu. Zastavím a hle zadní guma prázdná - a vnitřní ráfek na hadry. Za tu chvilku ještě stačil rozhadrovat téměř novou gumu. Takže jsem zůstal čumět v nějaký vesnici za Prahou, noc že by se dala krájet, prošel jsem vesnici, jestli někdo nemá E30, že by mi půjčil rezervu (2 skutečně nevozím) - žádná E30 ani Golf ani nic. Nakonec mě zachránil člen klubu Matyas, který neváhal mi tu rezervu v pátek večer přivést a zapůjčit. Takže dík ještě jednou.
A panu starostovi té pitomé vesnice "Měšice" tímto děkuji, že stavem svých silnic udržuje obyvatelstvo ve dne v noci ve střehu a kdo zrovna není ve střehu tak aspoň oživí naší ekonomiku - pač mě tahle sranda přišla na skoro 4 tácy.

Fx

Příspěvek od Fx » 18. 08. 2004 18:57

Nachcat jim do držky, šmejdum!!! :evil:
E39 535i sedan

Odpovědět