muj prechod ke konkurenci
- Night.chimera
muj prechod ke konkurenci
kdyz mi bylo 15 tak jsem miloval mercedesy a rikal jsem si ze si ho jednou koupim ted je mi 20 a strhla me konkurence tj.BMW jak je to mozny asi uz nejsem maly kluk ?mozna ,nebo je to jen mezistanice? kdo vi jak jste na tom byli kdyz vam bylo 15 touzily jste vzdy po BMW?
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

- Night.chimera
ja sem vzdycky touzil po silnych velkych a kvalitnich autech, proste odjakziva me to tahlo k autum a chtel sem mit dobry auto coz je BMW..
s mercedesem je to trochu horsi, podle me totiz je to nafouknuta bublina a zkratka se plati za znacku a pritom kvalita ehne nehne nic moc..stary mercedesy (W123 apod.) to byly klasiky a ty se mi libi ale po tom ty novejsi me to pripadne jak nemecka predrazena skodovka.. kdyz to srovnam s BMW tak je to jako auto daleko vyspelejsi a pokrokovejsi.. treba jen interier u tech mercedesu kolem roku 90 to je hnus jak ve favoritu zatimco u BMW to je krasa z toho bys žral
nemam nic proti mercedesu a komu se libi a ma ho rad tak prosim ale me jako auto nevyhovuje.. kola zastrceny, pomala trakce, nesportovni chovani.. mit sportaka to neni jen o tom jezdit s tim jak hovado..pokud nastane krizova situace tak sportovni auto me podrzi a da mi vic moznosti.. a to je BMW, osobni a prakticky se sportovni duší.
a to je o lidech.. nekdo ma v sobe chut jezdit sportovne a jinymu prinasi radost jenom se tak projizdet a kochat..proto lidi od mercedesu kdyz delaj srazy typu lanov tak tam akorat opikaj burty, kecaj u piva a soutezi v sipkach zatimco u BMW se delaj sprinty a RZty.. a proto mercedesaci rikaj ze stary mercedesy vic vydrzi narozdil od bavoraku jenze to je taky trochu tim ze kdyz si nekdo tehdy koupil mercedesa tak s nim jezdil furt pianko a pomalu a klidne a jen parkrat se svezl nebo to vytocil zatimco pokud nekdo koupil bavo tak tomu daval kapky a daleko vetsi zahul tomu autu tak mozna proto to tak je
s mercedesem je to trochu horsi, podle me totiz je to nafouknuta bublina a zkratka se plati za znacku a pritom kvalita ehne nehne nic moc..stary mercedesy (W123 apod.) to byly klasiky a ty se mi libi ale po tom ty novejsi me to pripadne jak nemecka predrazena skodovka.. kdyz to srovnam s BMW tak je to jako auto daleko vyspelejsi a pokrokovejsi.. treba jen interier u tech mercedesu kolem roku 90 to je hnus jak ve favoritu zatimco u BMW to je krasa z toho bys žral
nemam nic proti mercedesu a komu se libi a ma ho rad tak prosim ale me jako auto nevyhovuje.. kola zastrceny, pomala trakce, nesportovni chovani.. mit sportaka to neni jen o tom jezdit s tim jak hovado..pokud nastane krizova situace tak sportovni auto me podrzi a da mi vic moznosti.. a to je BMW, osobni a prakticky se sportovni duší.
a to je o lidech.. nekdo ma v sobe chut jezdit sportovne a jinymu prinasi radost jenom se tak projizdet a kochat..proto lidi od mercedesu kdyz delaj srazy typu lanov tak tam akorat opikaj burty, kecaj u piva a soutezi v sipkach zatimco u BMW se delaj sprinty a RZty.. a proto mercedesaci rikaj ze stary mercedesy vic vydrzi narozdil od bavoraku jenze to je taky trochu tim ze kdyz si nekdo tehdy koupil mercedesa tak s nim jezdil furt pianko a pomalu a klidne a jen parkrat se svezl nebo to vytocil zatimco pokud nekdo koupil bavo tak tomu daval kapky a daleko vetsi zahul tomu autu tak mozna proto to tak je
----------------------:)
- Night.chimera
to and:logika v tom nejaka je dokonce jsem premejslel koupit MB190
ale ten provoz by me zabil tak jsem skocil do E30(teda skoro chybi jeste 36 hodin do predani )je to levnejsi varianta,ale ted bych vam nerekl kdybych na 190 jestli bych si ji koupil libi se mi vase nadseni pro ty auta a jak resita kazdou kravinu zhavy diskuze a ochcota nekomu pomoci aspon radou medaci jsou chladny
ale ten provoz by me zabil tak jsem skocil do E30(teda skoro chybi jeste 36 hodin do predani )je to levnejsi varianta,ale ted bych vam nerekl kdybych na 190 jestli bych si ji koupil libi se mi vase nadseni pro ty auta a jak resita kazdou kravinu zhavy diskuze a ochcota nekomu pomoci aspon radou medaci jsou chladny
520i E34 M50 pekne auto

co se tyce zhavych diskuzi tak ty vladnou i foru na mercedes strankach.. a chvilu sem se tam pohyboval a sou tam lidi jako tady.. a taky resi kazdou kravinu.. akorat sou to 2 skupiny lidi a kazda od toho svyho auta ceka neco jinyho ale obe spojuje laska a nadseni k dobrym autum 
druha vec je ze mercedesy i bavoraky si dneska kupujou lidi na image, firmy a manageri i slavny osobnosti a bohati podnikatele a ne pro lasku k autum ale proto aby ukazali ze oni maj.. to je ta druha stranka ty kvality a nemecky auta - ikdyz dnes uz to tak neplati - patri ke svetove spičce.. pokud nemluvime o trabantech apod.
hlavne v minulosti byli nemci fakt TOP sveta jak v autech tak v technice i ve zbrojeni, v roce 1944 Me-262 proudove letadlo apod. nebo treba nemecky ponorky - americani ani rusove nechapali a jen cumeli jak se nemci potapi do 2x vetsich hloubek a davaj jim na prdel
no ale tohle vetsinou plati jen u novych sedmicek a S-klasse a pokud nekdo ma E30 tak se da predpokladat ze to neni nahoda a ze to bude nadsenec do aut
druha vec je ze mercedesy i bavoraky si dneska kupujou lidi na image, firmy a manageri i slavny osobnosti a bohati podnikatele a ne pro lasku k autum ale proto aby ukazali ze oni maj.. to je ta druha stranka ty kvality a nemecky auta - ikdyz dnes uz to tak neplati - patri ke svetove spičce.. pokud nemluvime o trabantech apod.
hlavne v minulosti byli nemci fakt TOP sveta jak v autech tak v technice i ve zbrojeni, v roce 1944 Me-262 proudove letadlo apod. nebo treba nemecky ponorky - americani ani rusove nechapali a jen cumeli jak se nemci potapi do 2x vetsich hloubek a davaj jim na prdel
no ale tohle vetsinou plati jen u novych sedmicek a S-klasse a pokud nekdo ma E30 tak se da predpokladat ze to neni nahoda a ze to bude nadsenec do aut
----------------------:)
- Night.chimera
Tim to neni..kamoš měl nějakou dobu Hondu CRX z 88 a těch je myslim docela dost a ty díly byly drahý jak blázen...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Re: muj prechod ke konkurenci
Kdyz mi bylo patnact, koupil sem si prvni rifle v tuzexu za 60 bonu, ktery sem s tlukoucim srdcem vysmelil s vekslakem ve stepansky a kdyz mi bylo dvacet, klepal sem se ze zkousky z mezinarodniho delnickyho hnuti na vejsce, protoze prednasela kovana komunistka a kdo neudelal, opakoval celej rocnik. Po praze jezdili vekslaci, uzenari, zelinari s fiatem uno, maximalne se sierrou a hospodsky ze zigulikama. Gumovy madla jezdicich schodu v metru byly tajne polepeny samolepkama "volej, homosex a cislo, v pruchodu na vaclavaku vykrikoval do ticha prodavac mektavym hlasem jako koza vééééécerni prrraha" a po smichove behala cikanka se sloni nohou (a beha dodnes). Vsude bylo ticho, spina a smrad. Touzil jsem tak maximalne po tom, abych mel na desitku a petry, ktery byly tak vlhky a nacpany, ze se obcas nedaly kourit. Auta se mi libily, ale nezajimaly me, stejne jako se mi ted libej luxusni jachty a nezajimaj me.Night.chimera píše:kdyz mi bylo 15 tak jsem miloval mercedesy a rikal jsem si ze si ho jednou koupim ted je mi 20 a strhla me konkurence tj.BMW jak je to mozny asi uz nejsem maly kluk ?mozna ,nebo je to jen mezistanice? kdo vi jak jste na tom byli kdyz vam bylo 15 touzily jste vzdy po BMW?
Preju ti, at se ti splni sen, ale neposer se z toho, je to jen auto s dobrym rodokmenem a soucasne ta nejblbejsi financni investice na svete (teda krome ambicioznich a rozmazlenych zenskych a jejich deti, ktery sou obrazem tech zenskejch).
-
D B
NO MUZU TI POSLAT DOBOVI CLANK VE KTEREM SROVNAVAJI 560SEL 750IL A JE TO CLENEK Z ROKU ASI 90. SOU TAM RUZNY ZAJIMAVY VECI ALE ZROVNA SROVNANI KOMFORTU INTERIERU STANDARTNE MB VYHRAL...
CO SI MEL KONKRETNE NAMYSLI ZA MODEL? ZE TO SROVNAVAS ZE SKODOVKOU?
A KDYZ BUDEM POROVNAVAT INTERIERY Z 60TEJCH LET?
MB BYLO VZDY O POHODLI.
BMW O SPORTOVNEJSI JIZDE.
MYSLIM ZE MERCEDES NIKDY NEMEL DELAT 190KU A JINY MALY AUTA A BMW NIKDY NEMELO UDELAT 7MICKU. MELY ZUSTAT U TOHO CO UMEJ NEJLIP A TO SOU SPORTOVNI SEDANY.
NO MUZU TI POSLAT DOBOVI CLANK VE KTEREM SROVNAVAJI 560SEL 750IL A JE TO CLENEK Z ROKU ASI 90. SOU TAM RUZNY ZAJIMAVY VECI ALE ZROVNA SROVNANI KOMFORTU INTERIERU STANDARTNE MB VYHRAL...
CO SI MEL KONKRETNE NAMYSLI ZA MODEL? ZE TO SROVNAVAS ZE SKODOVKOU?
A KDYZ BUDEM POROVNAVAT INTERIERY Z 60TEJCH LET?
MB BYLO VZDY O POHODLI.
BMW O SPORTOVNEJSI JIZDE.
MYSLIM ZE MERCEDES NIKDY NEMEL DELAT 190KU A JINY MALY AUTA A BMW NIKDY NEMELO UDELAT 7MICKU. MELY ZUSTAT U TOHO CO UMEJ NEJLIP A TO SOU SPORTOVNI SEDANY.
-
D B