324d vs.tahac Liaz a beton.skruze
-
Diesel
324d vs.tahac Liaz a beton.skruze
Minulej ctvrtek jsem konecne dokazal,co je to za stesti vlastnit Bmw.Pri udajnym predjizdeni(nic si nepamatuji)jsem v 90km/h celne vpalil do rozjete Liany-tahac s navesem-prelozenej tak,ze nemohl ani pribrzdit...No a vzhledem k tomu,ze mi z Bawa(Zrovna bylo tyden po laku,melo nove uplne vsechny naplne,rozvodak,pneu atd.)zbyla jen zadni kola a lampy,po 4 dnech v nemocnici jsem doma...
Kdyz prijely hattiti,tak se jim prej nechtelo ty mrtvoly z pod toho tahace vytahovat(Znam to z otcova vypraveni),ale ja misto toho a do ted nevim,jak jsem to udelal,jsem s otresem mozku lezel vedle auta.Jen kapota mi misto hlavy urizla jen ucho a zachranil me pas,kterej me strhl k sedacce a potom k zemi...Kdo nezazil neco podobnyho,nevi,co je to radost ze zivota....Mejte se a bacha na KAMIONY.Je to docela racha
Ps.ridicak mam mesic a s peckama jsem jeste nemel tu cest mluvit 
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
Diesel
No fotecky mam,ale neumim je nejak nasoukat do pocitace.Ja s complem moc nekamaradim...
Urcite casem ale sezenu nekoho kdo to zvladne a slibuju,ze je sem dodatecne pridam i kdyz na fotkach to neni takova palba.Real je proste real...No nic-letim dat do kostela petikacku jako dik andelickovi za to,ze pri me stal! 
- SniperJones
- SniperJones

535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30