K vozu: Jelikož jeden expert na křižovatce.... Napasoval jsem to mezi dva vozy.
Rok výroby: 1991
motor: M20B25, nejspíš dávanej novej před předešlím majitelem
Pravá ( spolujezdcova ) strana je bouchnutá - jen plechy. Oči jsou v pohodě, jen vyletěly z těch stavítek co je držej v poloze, trochu hnutej chladič, nezdá se ale, že by tekl. Dnes ráno to bylo natlakovaný. Na řidičově straně je ohnuté rameno. Oba boky jsou poškrábané od toho jak jsem mezi nima prolítnul.
Vím, že tohle nikoho moc nezajíma, ale na voze je nová KOMPLET SACHS spojka ( jestli má nakroucíno 1000 km tak má hodně ) nový silentbloky ( silembloky
Jinak motor jel jako víno, akorát žral jak prase. Už jsem nestihl přijít na to čím to bylo. Kombinovaná 30 litrů a dojezd tak 232 km +- podle nohy. Po městě tak 190 km dojezd. Jinak si myslím jako polomotor kdyby se dal dohormady tak by to byla raketa. Kdo máte zájem tak buď SZ nebo mobil 739 458 640.
A teď k ceně. Kdyby tam nebyla ta spojka tak bych snad nechtěl ani 5k takhle si představuju 10k nebo výměnou za nějaký turbo pro mojí 330D ( 135 kW ) popřípadě dohodnout repas za slušnou ( minimální cenu plus třeba malej doplatek z Váší strany.
PRO REJPALI: PŘÍSPĚVKY TYPU JE TO MOC DRAHÝ SI NECHTE, MŮJ INZERÁT MOJE CENA. TAKY NIKOMU NEKECÁM DO TOH ZA KOLIK PRODÁVÁ VOLANT. JESTLI MI CHCETE SDĚLIT VAŠE NABÍDKY TAK JEN SZ A NEZAHLCUJTE PROSÍM FÓRUM. DĚKUJU ZA POCHOPENÍ.
JINAK AUTO JE DÁ SE ŘÍCT NEPOJÍZDNÉ, PLÁŤÁKOSLUŽBY MOHU ZAŘÍDIT !!!
K VOZU DÁM JIŽ ZMÍNĚNÉ RAMENO I S PŘEDNÍM A PROSTŘEDNÍM ČEPEM A NOVÉ BRZDOVÉ KOTOUČE NA PŘEDEK, KTERÉ JSEM TAM TAKY NESTIHL UŽ DÁT
FOTKY
http://maaaniak.rajce.idnes.cz/100OLYMP/