BIG BMW 2010 - aneb co vylepšit napříště...
Mě se tež Big moc zamlouval,škoda že jsem nedojel spanilku,jelikož přestalo jet auti.Timto chci poděkovat organizatorum za odtah a pomoc 
 .Ještě chci podekovat Balimu za radu a pomoc,diky niž jse zdarně dorazil domu.Diky moc.Negativ moc ne,až na jedince předvadějici se na travě mezi stany,no a ty zachody ke konci nic moc. 

No Míšo....Misa píše:Jak už jsme ti Viktore říkali, příště vyřešit elektropřípojky, takhle jsme si museli ohřívat vodu v bojleru na sprchování a chladit slivku v ledničce proudem z elektrocentrály, což jak jsi sám uznal, bylo dost nekomfortní. Přeci jenom stárneme a tenhle drsný zálesácký život s karavanem, dvěma párty stany a grilem snášíme čím dál hůř …
ale letos sem stihl jenom cukrarnaWC s Medou , MIlanem , hyrim a zavem...
Srazek v poho,organizace dobrá.S těma hajzlikama mate pravdu(v sobotu kolem poledne se tam už nedalo jít).Pro ty co se chtějí vyřadit na čtyřkole by to chtělo nějaký placek trávy mimo stany a jízda mezi stany mi ani nevadila,ale mělo by se tam jezdit pomalu,nejlíp krokem,ať to příště neskončí jako na Mimoni.Většina lidi mezi stany je nachcana a nemáš takové reakce jako v normalu.těm co jezdí mezi stany jako na závodech bych zahodil klíče do pola a měl by o zábavu postarano.Hudba byla paráda,taky nemám rád,když od někoho sedíš na dosah ruky a neslišíš pres kravál co říká je na prd.

Kluci nějak mě uniklo, že lidi na 4kolkách jezdili mezi stanamamišák píše:Srazek v poho,organizace dobrá.S těma hajzlikama mate pravdu(v sobotu kolem poledne se tam už nedalo jít).Pro ty co se chtějí vyřadit na čtyřkole by to chtělo nějaký placek trávy mimo stany a jízda mezi stany mi ani nevadila,ale mělo by se tam jezdit pomalu,nejlíp krokem,ať to příště neskončí jako na Mimoni.Většina lidi mezi stany je nachcana a nemáš takové reakce jako v normalu.těm co jezdí mezi stany jako na závodech bych zahodil klíče do pola a měl by o zábavu postarano.Hudba byla paráda,taky nemám rád,když od někoho sedíš na dosah ruky a neslišíš pres kravál co říká je na prd.
Já měl zato, že 4kolky se pujčovaly jen na ten okruh u vjezdu. Je fakt, že ten týpek co to pujčoval na tom občas prasil, ale mezi stanama jsem ho neviděl. Jinak v sobotu jsem na tom seděl asi 5 minut a svezl jsem se od vjezdu ke kamionu a zpět. Jestli někomu vadilo, že jsem jel po trávě, tak nevim... nejsem si vědom že bych někoho ohrozil, nebo snad jel rychle a bezohledně.
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
						335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
nevim jak loni, ale předloni se musely vyvážet......, každoročně na ně nejde vlézt v neděli ráno, kdy už je tam třetina lidí.Pepper píše:A hajzliky???
Asi to fakt chtělo aspon 10 budek ... loni bylo 6 ks a zdaleka nebyly plný, ale možná to bylo i tím špatným počasím.
Letos bylo 8 hajzliků ... příště se tedy polepšíme
Hajzliků to chce aspon 20.
MB  S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Pepper píše:co vím, tak se vyvážely jen první ročník a to byly jen 3 budky![]()
... a tvůj názor (20 budek) ??? neblázni
jak myslíš, ale pokud lidi "řvou" že už v sobotu v poledne byly KO, tak to che 2x tolik budek, nebo zařídit včasnej vývoz, protože do neděle je hodně času.
jo jo prudil ze nema drobny...Lukas-e21 píše:Souhlas, byl fakt strašnej, furt prudil.Tony píše:To jo, ten byl hroznejLukas-e21 píše:A vyměnit toho plešatýho u vjezdu.. Hlavně jak prudil kuli vyjíždění přes trávu
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
protože neni směnárna. máš mít 400 připarvenejch a neudržovat velkejma.VendaHK píše:jo jo prudil ze nema drobny...Lukas-e21 píše:Souhlas, byl fakt strašnej, furt prudil.Tony píše: To jo, ten byl hroznej. Hlavně jak prudil kuli vyjíždění přes trávu
Ja taky nejsem smenarna a kdyz neco poradam tak mam bejz pripravenej... ja za to nemuzu ze sem mel velkou bankovku... nic lepsi mlcet nez se to obrati proti me...Lukas-e21 píše:protože neni směnárna. máš mít 400 připarvenejch a neudržovat velkejma.VendaHK píše:jo jo prudil ze nema drobny...Lukas-e21 píše: Souhlas, byl fakt strašnej, furt prudil.
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
ono je to težký, měl sem ze svejch 2500 v drobnejch, a holt prostě došly, když každej druhej kokot přijede a platí litrem.....VendaHK píše:Ja taky nejsem smenarna a kdyz neco poradam tak mam bejz pripravenej... ja za to nemuzu ze sem mel velkou bankovku... nic lepsi mlcet nez se to obrati proti me...Lukas-e21 píše:protože neni směnárna. máš mít 400 připarvenejch a neudržovat velkejma.VendaHK píše: jo jo prudil ze nema drobny...
je problém se cestou stavit na benzince a něco si koupit tam? (cigára, bagetu, pití......) a pak přijet a mít drobný...., kdyby přijelo všech 680 platících s litrem tak co by sme jako dělali???
je zajimavý, že dost lidí přijelo, a měli 400 připravený, a nepřišlo jim to divný.
příští rok (pokud tam budu stát), tak prostě nebudu vracet a bude klid.
Já dostal pochvalu letos, protože jsem jel za dvouma bukvičákama co jsou pro ně nejmenší drobný tisícovky. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
Nevidim problem v pripravenech 400kč ale v tom zpusobu jak se vyjadroval, ze priste se otocim a pojedu si rozmenit ze me nepusti atd... ale je to uz sumak me se tam libilo bl to fajn sraz tak vic resit nebudu, pouceni na pristi rocnik privezu drobny... a hodne drobnejch...Lukas-e21 píše:ono je to težký, měl sem ze svejch 2500 v drobnejch, a holt prostě došly, když každej druhej kokot přijede a platí litrem.....VendaHK píše:Ja taky nejsem smenarna a kdyz neco poradam tak mam bejz pripravenej... ja za to nemuzu ze sem mel velkou bankovku... nic lepsi mlcet nez se to obrati proti me...Lukas-e21 píše: protože neni směnárna. máš mít 400 připarvenejch a neudržovat velkejma.
je problém se cestou stavit na benzince a něco si koupit tam? (cigára, bagetu, pití......) a pak přijet a mít drobný...., kdyby přijelo všech 680 platících s litrem tak co by sme jako dělali???
je zajimavý, že dost lidí přijelo, a měli 400 připravený, a nepřišlo jim to divný.
příští rok (pokud tam budu stát), tak prostě nebudu vracet a bude klid.
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
jenže si dorazil v sobotu v poledne, kdy už bylo z čeho vracetFx píše:No to u tý brány byl Lukáš![]()
Jinak já přijel taky s litrem, ale u mě to bylo tím, že jsem ani nevěděl, kolik stojí vstupnýOvšem je fakt, že 680 platících s litrem by asi celkem naštvalo - mít připraveno 2040 dvoustovek (408 tisíc Kč) na vracení...
stankar-mojito odjel uz v sobotu vecer ve 22 hod a toho druheho slibovaneho pro Mostecaky jsem nenasel a mostecaci nemeli co chlastat, .....mozna bych jeste nejak vyclenil misto kudy se bude jezdit z "kempu" na runway, aby vsicjni neklickovali mezi stanama, proste udelat nejakej system, jinak se vam to si myslim povedlo,bylo to super i to pocasi a ta spanilka ta byla bozi, jste holt lepsi a lepsi, a jeste nejaky to promitani a nebo neco pod,HUDBU a pod a bude to sehr gut!to bylo celkem chudy vecer bez hudby.Dikajs tod muj nazor.