smazat prodano
smazat prodano
zvayźuji prodej sve e30 324D. Mam ji sice chvili ale nedam na ni dopustit a neyvladnu to financne. Jede dokonale, trochu cadi, ale jako kaydz jinz diesel. Popripade vzmeneim ya neco jineho. Je tam cerstve zaplacena ekodan, autu se dotavalo te nejlepci pece. Novz altik, tlumice a ted asi udelam i vodni pumpu ktera zacla kapat. Cenu si predstavuji okolo 20 000,- niz jit nechci, po tom vsem co jsem do ni investoval. Nejsem ted moc na telefonu a internetu, tak bud sy a ja si ji casem vzzvednu nebo mi napiste sms, a ja vam potom zavolam... 776787954 to je muj tel FOTO v klubovzch autech a veskere info o nem....
Naposledy upravil(a) PÁREK dne 28. 07. 2009 20:23, celkem upraveno 5 x.
http://parcek.rajce.idnes.cz/BMW_324D/
tady jsou aktualni fota, jinak z vybavy to ma, tazne zapsane v tp, vyskove stavitelny sedacky, asi z e36 a el. zrcatka, udelal jsem na tom novy tlumice, alternmator, provozni kapaliny a takovy ty dulezity veci. ted dodelam tu pumpu a je zase okej, svezenio je to pohodlny byt to neni zadny zavodnik. kastle neshnila, vule v diferaku taky zadna,vonavka to neni ale zase nejaka past taky ne... jinak prosim volat... nejsem na signalu, tak az budu zavolam zpet
tady jsou aktualni fota, jinak z vybavy to ma, tazne zapsane v tp, vyskove stavitelny sedacky, asi z e36 a el. zrcatka, udelal jsem na tom novy tlumice, alternmator, provozni kapaliny a takovy ty dulezity veci. ted dodelam tu pumpu a je zase okej, svezenio je to pohodlny byt to neni zadny zavodnik. kastle neshnila, vule v diferaku taky zadna,vonavka to neni ale zase nejaka past taky ne... jinak prosim volat... nejsem na signalu, tak az budu zavolam zpet
- E30PEPACABRIO
- Kontaktovat uživatele: