At žije e30 forum
Veřejné poděkovaní
Veřejné poděkovaní
Chci touto cestou poděkovat uživateli jménem škodík ze Strakonic. Doslova mi zachránil dovolenou, když mi v pátek odpoledne prasknul klínák na šumavě v kopci před Kvildou. Nemohl jsem nikoho sehnat a stál jsem bezmocný s třícou u penzionu (kam jsem se z kopce doplazil) plnýho důchodců, kteří se bavili jak se frajerovi rozsypalo kábro
a nešetřili "škodovkářskými radami". Ochotně přijel a vybaven zatraceně dobrým nářadím lehce vyměnil řemen. Je vidět že klub prostě funguje a je tu na lidi spoleh. Jsem velice rád že mě nenechal ve štychu a zachránil mi pěkný víkend na šumavě, který by bez kabria za moc nestál.
At žije e30 forum

At žije e30 forum
Naposledy upravil(a) Semry dne 05. 07. 2009 21:04, celkem upraveno 1 x.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
-
roman holecek
Re: Veřejné poděkovaní
chyba 
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
- Dieter Bonrath
Nevím, čím to, prej je to náhoda nedá se tomu asi moc předcházet.maca píše:a to sem ten klinak na snakeho kabru daval novej i vodni pumpounicmene jsem rad, ze je videt, ze na tomhle foru je jeste dost klubaku, kteri jsou ochotni pomoc druhemu v nouzi
-
pepazdepa123