Můj dotaz tedy: máte někdo na své e30 nějaký ten Defend Lock nebo Medvěd blok? Případný kontakt na firmu vítán
Zamykání zpátečky?
Zamykání zpátečky?
Jednoho dne (před týdnem...) jsem se rozhodnul, že utopím nějaký peníz do zamykání zpátečky. Zavolal jsem do firmy, kde to dělali kámošovi (do Astry) a vše bez problémů: "e30? OK, přijeďte, domluvíme se" Tak jsem tam včera byl a najednou problém... kdo by to byl řekl...
Koukal na to a moc se mu to nezdálo, že prej zvrchu to tam nedostane a zespoda že by to musel vidět na rampě, bla bla bla. Načeš zavolal někomu a tem mu řekl, že na e30 z roku 90 to nejde... (Mám 318is) Zkusil jsem namítnout, že přece nezáleží na roku výroby, ale na typu motoru a z toho vyplývající převodovky, ale k ničemu to nevedlo.
Můj dotaz tedy: máte někdo na své e30 nějaký ten Defend Lock nebo Medvěd blok? Případný kontakt na firmu vítán
-
Návštěvník
-
And.
Tak to jsi hodne vedle. Vetsina lidi, co takhle uvazovala tak zahy o E30 prisla. Pak kdyz ti ji ukradnou, odpovis si na tuhle otazku sam. Rikas si - kdo by krad auto s hodnotou par korun, je to stary, zere to, je to levny, pac to lidi nechtej....kdyz ti pak zmizi odpovis si - naopak. Chtej to stejny blazni jako jsi ty sam - tedy ne ze to treba ukradnou, ale treba si ji ukrast nechaj. A ze je na vychod od nasich hranic o ne stale zajem, to je taky realita.And. píše:ja bych se toho ze vam nekdo ukradne E30 moc nebal.. kdo by kradl auto s hodnotou par desitek tisic korun?
Prohlidni si forum, po kolika ukradenych E30 se tu uz patralo...zlodeji si nevybiraj, je to snadna korist, navic maj jistotu, ze jim to projde, pac kdo pujde nahlasit kradez E30 ? Kazdy si spis sezene peknej dovoz a postavi si ho na zbyly papiry. Takze se po nich ani nebude patrat a tim padem maj vetsi sanci nebejt dopadeni. Ono i kdyby se patralo, tak co si budem povidat ze...
hm lidi sou naky divny..treba vim ze se dost kradou MB tak kolem 100 tacu.. no na svy E21 nemam vubec zadny zabezpeceni a ani tam nic neplanuju.. ae doufam ze sem se ted neprokecl a ze to nekdo nepride ukradnout
stejne by daleko nedojel s prazdnou nadrzi
to me pripomina ten vtip jak nakej chlapek nechce aby mu ukradli auta tak da za sterac papirek pro zlodeje: motor nefunguje, radio nemam, repraky taky nemam, nadrz je prazdna, druhej den pride k autu a za steracem novej papirek s napisem pro majitele: takze ty kola ti byly vlastne na hovno
to me pripomina ten vtip jak nakej chlapek nechce aby mu ukradli auta tak da za sterac papirek pro zlodeje: motor nefunguje, radio nemam, repraky taky nemam, nadrz je prazdna, druhej den pride k autu a za steracem novej papirek s napisem pro majitele: takze ty kola ti byly vlastne na hovno
----------------------:)
Dneska ráno jeli zamnou nějací divní týpci v obouchané škodvce, divně se dívali na auto a jeli až k práci, zaparkoval jsem před prácí,oni se podívali, otočili auto a zmizeli. Tak co si otom myslíš? Jeli za mnou tak cca 8km.And. píše:ja bych se toho ze vam nekdo ukradne E30 moc nebal.. kdo by kradl auto s hodnotou par desitek tisic korun?
Me "nahanali" nejaky obcani z Ukrajiny(Stribrna lehce potlucena croma asi ) pres pul Brna.Nejdriv sem si jich nevsiml ale ten kram mel deravej vyfuk tak delal slusnej kraval
.A zkouseli takovy ty finty :zastavis oni jedou dal ,ale zastavi tak aby na tebe videli.Od olomoucky nekdy jednosmerkama az do bohunic,pak sem trosku dostal strach a "zamaval" jim do zpetnyho zrcatka. Ten starej pekac nemel sanci aji dyz se z neho kourilo jak z v3esky. Tak je dobry se koukat do zpetnyho co tam jede zac, vyuzit vykonu motoru a zmizet. 
-
And.
-
Seba325iX
Mam dodelanej elektonickej vypinač když dalkou zamknu auto tak se aktivuje, když pak auto odemknu tak ho musim odblokovat pak mužu motor vypnout kolikrát chci a nemusim nic delat ( u předchoziho nme vadilo že když jsem to chcip musel jsem to zase odblokovat /nemelo to dalku) takhle se mi nemuže stát že bych to zapomel aktivovat (a to ani nemusim chodit do auta proste ho zamknu a jeto)