koupil sem od Fikuxe jeho E30 Coupe (M10,chromak), dneska sem byl u nas ve FM na evidence a ten chlapik lital asi 15minut okolo motoru a furt hledal typ motoru..nenasel tak me poslal na emise ze kdyz budou sedet s tim typem tak mi to da.Na emisich nemeli typ 18 4 EB v kompu, jen 18 4 EA a tak me poslali zpatky...mno takze z te evidencky mam mam papri kde je napsany zavada 102-cislo otoru nezjisteno-rez motoru (nebo tak nejak) a vozidlo nevyhovuje evincni prohlidce
mno tak sem si rek ze zkusim jeste jednu stk co je pobliz (ostrava hrabova), tam taky koukal kde je to cislo, pak rekl ze se aspon mrkne jestli neni zrada jinde a ze mi to da,vlezl pod auto a zarval ze tam neni kat
Mno a otazka je co ted muzu delat? Musim to co nejdriv prihlasti a nic me nenapada...
jo to auto bylo odnekud dotazene,fikux rikal ze z italie (nebyl prvni majitel v CR).Jo a taky mi fikux dneska rekl ze motor je meneny (proto je vysrkle cislo motoru) protoze ten puvodni zral ojel
fakt nevim co ted,auto je to pekne,navic uz sme na nem nechal s tatkou kus prace (vymena silentbloku na zadnim tlumici a spravovani zadnich lemu ktere ac to nevypadalo byly dost v haji)