Takze opet central. V historii zadna rada.
Takze opet central. V historii zadna rada.
Ted jsem to rozebral. Nevim jak zjistit jestli je jednotka v poradku. Kdyz ji rozeberu a rucne spojim rele tak central "funguje" ale pokud to udelam klickem at dvere nebo kufr tak ani naznak. Diky za rady.. 

No kdyz ty rele sepnu rucne tak to beha bez problemu..
(myslim moturky) ale bud nejde impuls od snimacu na dverich (coz si myslim asi nebude nefungoval by ani jeden spinac - kufr ani dvere) no a nebo proste nefunguje RJ a tim ze propojim rele rucne tak to vlastne chodi.. ale nevim jak zjistit jestli je nemocna..
jak ji promerit... A nebo jeste jedna moznost ze impuls davaji jen L dvere (a mohlo by to nefungovat) ale z toho co sem tady cetl by to melo jit zamk. a odemknout vsude ne?

Jo jo oba uz jsem vycistil..
slo to v pohode..
me spis zajima - do RJ me jde 11 konektoru... pouze jeden kde je stale + .. takze by me zajimalo kterej z tech 10 ma davat impuls do RJ aby vlastne delala co ma..
a jestli to dava + nebo - . a taky jestli je to na sebe nejak vazany ze pokud vypadne jeden okruh (moturek snimac) tak se to treba odpoji cele.. 

Jednotka cenralu se ovlada dvema draty: otevri a zavri. Ke spusteni akce je treba spojit danny drat s kostrou. Co si vzpominam, kdyz jsem zapojoval dalkac, tak jsem ty vyvody hledal klasickou zarovkovou zkouseckou proti kostre, ktera akci spolehlive vyvolala.lucky325i píše:Jo jo oba uz jsem vycistil..slo to v pohode..
me spis zajima - do RJ me jde 11 konektoru... pouze jeden kde je stale + .. takze by me zajimalo kterej z tech 10 ma davat impuls do RJ aby vlastne delala co ma..
a jestli to dava + nebo - . a taky jestli je to na sebe nejak vazany ze pokud vypadne jeden okruh (moturek snimac) tak se to treba odpoji cele..