Zdravím všechny aktéry posledního srazu u TPCA. Moc se mi tam líbilo, zvláště ta neplánovaná spanilka byla bezva... Bylo to jako v těch americkejch filmech. Už jsme vás potom nehledali, bylo dost hodin, tak jsme vyrazili do klubovny na kafe a byl to celkem hezký den. Nicméně si myslím, že ti motorkáři, kteří tam přijeli byly důvod, proč tam esembáci přijeli. Nemám teda nic proti srandě, ale myslím, že pokud se tam začneme každý měsíc scházet a někteří i driftovat, může se stát, že ti driftaři pak nestihnou ani naložit kola a hevery... Pokud se tam začneme scházet stabilně a dělat tam bugr, esembáci se taky můžou nasrat a udělat nám problém. Schválně... kdo z vás by prošel kontrolou auta bez pokuty? Já teda ne. A to na autě nemám zvláštní úpravy... Vlastně je to sériovka a stejně myslím, že by mě dostali na něco. Když jsme odtamtud pádili k východu, napadlo mě, jak by to bylo perfektní, kdyby na konci proti stál jeden v černém oblečení s bradavicí a kamerou. To by nebylo hezký a k tomu klidně příště může dojít. Stačí jen, aby je to napadlo a párkrát abysme jim ujeli. Klidně už příště nás tam na těch padesátkách můžou změřit a to bych fakt nechtěl...
Jinak bomba akce, dám na svoje stránky nějaké fotky, sem je neumím dát.
www.bmwfest.cz