díra v silnici versus bouchlý disk
díra v silnici versus bouchlý disk
Tak jsem si dneska vydělal, bohužel jsem neoznačenou díru vymet nejen předkem, ale i zadkem, vzadu to drobet odnesla i pneu- boulička
Uvažoval jsem zavolat benga a hnát to dál, ale pak jsem si uvědomil, že bohužel nemám origo rozměr pneu, mám 205/50R15
Teď otázka na závěr, ten jiný rozměr pneu by pojišťovna asi neschroupala, co?
Uvažoval jsem zavolat benga a hnát to dál, ale pak jsem si uvědomil, že bohužel nemám origo rozměr pneu, mám 205/50R15
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: díra v silnici versus bouchlý disk
Já myslím, že se klidně může stát, že to projde. Záleží na koho narazíš. Mám osobní zkušenost, že rozměr šprcky nikoho v ČP nezajímal.Macek píše:Tak jsem si dneska vydělal, bohužel jsem neoznačenou díru vymet nejen předkem, ale i zadkem, vzadu to drobet odnesla i pneu- boulička
BMW The Ultimate Driving Machine
Já nevím, ale pochybuju, že by někoho napadlo konfrontovat rozměr pneumatiky skutečný s tím, co je napsaný ve velkém techničáku. Myslím, že by to kontrolovali jen v případě, že bys měl na autě nějaké velké kola, které by se nemusely pozdávat, ale u patnáctek to asi nikdo srovnávat nebude. Má domněnka. 

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
A navíc, myslím, že bych někde vyštrachal prospektík ve kterým je 205/50/15 jedním z alternativních rozměrů pro naše popelnice. Stejně tak jako např. 195/55/15
Já jsem si nechal do TP dopsat 195/60/15.
S tím bych si kebuli nelámal. Prej by taková věc měla jít - správe komunikace a slušně se jich zeptat jaký maj práva.
Teda jakýho maj právníka, že ty máš JUDr. Sokola, tak ať se zbytečně moc neserou. A oni to na to řeknou, jenže my pane mám opravdu pana Dr. Sokola. A budeš tam, kde seš - v prdeli. 
Já jsem si nechal do TP dopsat 195/60/15.
S tím bych si kebuli nelámal. Prej by taková věc měla jít - správe komunikace a slušně se jich zeptat jaký maj práva.

Me na tom nejvíce sere, že na okrese Praha-Západ se ty silnice ustavičně rozkrádaj...co jsem slyšel, tak se v opravách točí opravdu velký prachy a ty kdo o tom rozhodujou z nich mají pěkně velký všimný... na stavu vozovek je to hodně znát, styl oprav- už tu neni díra jen kopeček-, škarpy proškrábnou, ale propustky jsou zanešený, takže se to jen někam steče a tam je to pěkně podmáčený a časem rozlámaný...špatný, špatný...
Naposledy upravil(a) Macek dne 31. 03. 2009 23:33, celkem upraveno 1 x.
tel. 777595357
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jdi po tom. Máš mou plnou psychologickou podporu.Macek píše:Me na tom nejvíce sere, že na okrese Praha-Západ se ty silnice ustavičně rozkrádaj...co jsem slyšel, tak se v opravách točí opravdu velký prachy a ty kdo o tom rozhodujou z nich mají pěkně velký všimný... na stavu vozovek je to hodně znát, styl oprav už tu neni díra jen kopeček, škarpy proškrábnou, lae propustky jsou zanešený, takže se to jen někam steče a tam je to pěkně podmáčený a časem rozlámaný...špatný, špatný...
Ideální by bylo, kdyby jsi měl DAS. Sám to nemám

Třeba někdo odsud - samolepku DAS jsem jednou viděl u Fida na autě.

O DASu už jsem slyšel, ty by je roznesli na kopytech... vzhledem k tomu, že to místo, kde jsem si to udělal tam bude ještě nějakou dobu, optej se prosím tatíka, jestli bych mohl něco uzavřít a třeba po 14 dnech to hned použít.. zatím bych tam hodil jinou sadu disků a pak bych to zinscenoval.. (jeden disk se ohnul natolik, že pneu malinko uchází...) Moc dík za infoPÁREK píše:kluci kdyby chtel nekdo DAS tata to dela udela vam smlouvy: me vytahli docela z dost prekerni sittuace navic za vas slozej kauce a davaj soudni vylohy...
tel. 777595357
Já dával přesně stejný dotaz cca před rokem na jiné forum a všichni mi odpověděli ve stylu, že sice by to asi možná nějak i šlo, ale bude s tim spousta běhání, tahání, dokazování a ve výsledku můžu taky akorát zaplatit pokutu za to, že jsem nepřizpůsobil rychlost stavu silnice (nebo tak nějak to bylo
),

BMW 323i E36
Nebyla to ani díra, ale spíš boule nahoru, dělají tady okruh kolem Pahy a na kus krajnice (asi metr) navezli starý asfalt, co někde odfrézovali, jak přes to jezdily, tak je to teď jak beton a je tam schůdek... je tam jen pozor výjezd ze stavby a omezení na 50km/h
tel. 777595357
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
co ja vim tak musis na vlastnika komunikace v praze to resi tsk.
Sepsani od policie podle me nutnost ale...
ja to jednou zkousel a byl jsem mekej a nechal se od poldu presvedcit ze to nema cenu resit a ze si za to muzu sam kdyz jsem projel neoznacenou douru atd.... dneska uz bych se nenechal
porad neco platime tak kdyz uz ty silnice stojej stejne za hovno at se clovek aspon neceho dovola 
Sepsani od policie podle me nutnost ale...
ja to jednou zkousel a byl jsem mekej a nechal se od poldu presvedcit ze to nema cenu resit a ze si za to muzu sam kdyz jsem projel neoznacenou douru atd.... dneska uz bych se nenechal

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
tady se neco povaluje k tematu sice nova ale
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/neplatt ... lnici.html
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/neplatt ... lnici.html
Jaký ale u nás si kluk poškodil Oktávku vlivem špatného stavu komunikace,tak zastavil zablokoval tím provoz zavolal benga,ti přijeli,odfotili zaprotokolovakli,podal stížnost s náhradou škody na správu a údržbu silnic a do měsíce měl na účtě 7000,- bylo to za poškozený disk a šrám na předním nárazníku.Chyba Macku že jsi nevolal PČR