mě červen vyhovuje, pač květenec mám totálně zasekaný všeljakým focením a lítáním po Evropě

držím palce ať vše klapne, budu se těšit!

Nazdar chlapy omlouvám se ale až dnes sem se dostal na net tak tu včerejši valnou hromadu sem jaksi prosral
 Nazdar chlapy omlouvám se ale až dnes sem se dostal na net tak tu včerejši valnou hromadu sem jaksi prosral  Dohodly jste něco nebo jste jen zakalyli?
 Dohodly jste něco nebo jste jen zakalyli?  6 červen mě vyhovuje zatím ho mám volnej snad se do té doby nic neposere.Po lázních sem jak zmlácenej čokl a chlast nemužu tak to bude veselý
 6 červen mě vyhovuje zatím ho mám volnej snad se do té doby nic neposere.Po lázních sem jak zmlácenej čokl a chlast nemužu tak to bude veselý   Zdravím David.
 Zdravím David.jasný, jen se zastavmihals píše:o týhle akci nic nevím, ale Chamuraphi mi určitě povypráví a já se rád zúčastním
mě červen vyhovuje, pač květenec mám totálně zasekaný všeljakým focením a lítáním po Evropě
držím palce ať vše klapne, budu se těšit!
 máš to co by motorem dohodil
  máš to co by motorem dohodil  
  Jen že mám být 7.6. v v 9h ráno nastoupenej na školu smyku
  Jen že mám být 7.6. v v 9h ráno nastoupenej na školu smyku   jinak pohoda. Viděl bych to na mírnější večerní bujaření a na raní stíhačku,ale prostě už si to nechci znova nechat ujít
 jinak pohoda. Viděl bych to na mírnější večerní bujaření a na raní stíhačku,ale prostě už si to nechci znova nechat ujít  
 Těším se na Vás.
 Těším se na Vás.