Nehody

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 27. 06. 2004 22:04

Fx píše:ze obesenec se pri odrezavani drzi zezadu
Proč? Aby nepřepad na něho? :shock:
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Fx

Příspěvek od Fx » 27. 06. 2004 22:07

No spis ze mu to v plicich nez ho najdou vetsinou stihne pekne vykvasit. A ted si predstav, ze ho zmacknes, abys ho udrzel, kdyz ho ten druhej odrezava...
E39 535i sedan

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 27. 06. 2004 22:12

Pawka G. píše:... ale třeba to o tom náhodnym jetí okolo policejní stanice a náhodou tam dát fotky někoho kdo se motá okolo dodávky, to už trošku hraničí s práskánim a komunismem a ten už tady naštěstí pár let nemáme.....Jinak pracuju, daně platim a policajty nemam rád....to je tak všechno
Bylo to braný spíš jako joke, už vidím někoho, kdo hned jede "práskat" k nám na oddělení někoho, kdo se mu motal okolo auta a je možný, že ho chtěl vybrat tím, že mu propíchne gumu ...
Divil by ses, jak sou tyhle případy ale častý. Prostě to asi někteří berou jako "zaměstnání" a ničím jiným se neživí. A takovýhle xindlové mě prostě ser..
Ne že bych to někomu přál, ale ani tobě by se to určitě nelíbilo, když by na tebe dva skočili a třetí by ti vybral auto ...
Každej od všeho dává ruce pryč do doby, než je sám postiženej a tokovýhle se pak ohání až až ...
A zlehčování nehod ... nijak mi ani nepřijde, že bych to zlehčoval ... prostě jak píše FX, už to asi tak beru.
V práci dělám svým způsobem "jenom" nehody, takže když du do práce si říkám, co to zase dneska budu mít ... A je mi to už tak nějak jedno, nic si z toho nedělám, protože ty nehody vidím skoro každej den ... I když to samozřejmě není žádná veselá věc, prostě už to beru tak nějak laxně .. přece nebudu každýho litovat, když se do toho dostávají vlastním zaviněním ... krom poškozených ...
A co se týče těch fotek ... úplně jenoduše sem se chtěl naučit dělat základní stránky na netu ... tak sem to vzal z tohohle konce. Dyť se na to nikdo koukat nemusí.
A na druhou stranu rád pokecám s těma, který něco z toho zajímá ...

Jinak já daně platím taky, jak se už rozebíralo, a to, že sme z těhle placený, sem si nevymyslel já ani nikdo z nás, poldů.

By člověk nemohl mít v oblibě nikoho, když by všechny hodil do jednoho pytle. Každej už se určitě setkal minimálně s jedním člověkem od každý profese, kterej byl blb a tím pádem by na všechno a na všechny musel nadávat ...

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 27. 06. 2004 22:22

Tak se tě aspoň zeptám....proč musej mít policajti na ty Mondea speciální školení?
E36 323i coupé

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 27. 06. 2004 22:48

Pawka G.

Celá "akce" Mondea je jedna velká fraška ... můj názor.
Myslím, že jich bylo nakoupeno asi 18. Sice ho na oddělení máme, ale musí se šetřit PHM, takže se jezdí minimálně ...
Stejně, jak bylo zmíněno i v telce, by se s něma nemělo jezdit rychle, kvůli těm majákům ...
Za další je v barvách policie, bez radaru, tudíž nepoužitelný. Radary by se měly sice časem dodat, ale na to nejsou peníze ... (cena kompletu se pohybuje okolo milionu korun)
Hlavně že je v kůži a má rádio s cédéčkem (6 ks) ... prostě v plný palbě.
Každej se zeptá .. na co? Těžko říct, kdo to vymyslel. A ten, kdo to zpískal si i asi vymyslel, že s tím nemůže jezdit každej. Opět další věc, kterou nikdo nepochopil. Na druhou stranu asi každej vidí, že ne všichni poliši sou řidičsky zdatnější ... Takže proto se muselo jezdit na školení, kde se s ním mělo "naučit" jezdit ... o průběhu školení se radši nebudu zmiňovat ...
Později se usoudilo, že je to blbost a školení padlo. Takže teď už s ním může jezdit každej.
Já sem původně jako řidič vybranej nebyl, přestože jako jedinej mám na oddělení třílitra.
Co k tomu dodat ...
My sme jen malý postavičky a musíme se řídit tím, co kdo u stolu vymyslí ...
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám :-)

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 27. 06. 2004 23:08

No uz som si myslel, ze to len u nas su uradnici na ministerstve padnuty na hlavu, ale vidim ze asi vsade.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 27. 06. 2004 23:23

Max-Max

To bude asi chycený všude :) Jen v některých státech to má trošku jinej dopad :)
Ale koukal sem (když sem byl na Šíravě), že maj u vás poldové baworáčky, hmm :)

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 27. 06. 2004 23:27

Simir píše:Max-Max

To bude asi chycený všude :) Jen v některých státech to má trošku jinej dopad :)
Ale koukal sem (když sem byl na Šíravě), že maj u vás poldové baworáčky, hmm :)
Hej, e46 320i, ale to su pre takych..... no ako to napisat.... vypasene tlste prasa s holou hlavou, na krku zlata retaz tak za 50tis, proste doveryhodny policeman, a navyse s tym nevedia jazdit, ked im e30 ujde :lol: :lol: :lol: 8)

Pawka G.

Dík

Příspěvek od Pawka G. » 27. 06. 2004 23:37

Díky za Mondea :lol: sem si to tak nějak myslel, příště budem radši řešit konkrétní věci......aspoň se něco dozvim...Jen tak pro pobavení, v Kroměříži mi nějakej policajt ve Favoritu strčil u pumpy do Ducatky, když sem se ho zeptal, jestli nemůže čumět, tak řek: Chceš projet povinnou výbavu, žárovky, lékárničku, trojúhelník a tak? :lol: Příště si vezmu i rezervu :lol:
E36 323i coupé

Max-Max
Moderátor e30.cz

Re: Dík

Příspěvek od Max-Max » 27. 06. 2004 23:41

Pawka G. píše:Díky za Mondea :lol: sem si to tak nějak myslel, příště budem radši řešit konkrétní věci......aspoň se něco dozvim...Jen tak pro pobavení, v Kroměříži mi nějakej policajt ve Favoritu strčil u pumpy do Ducatky, když sem se ho zeptal, jestli nemůže čumět, tak řek: Chceš projet povinnou výbavu, žárovky, lékárničku, trojúhelník a tak? :lol: Příště si vezmu i rezervu :lol:
Mal si sa donho pustit, policajt ma byt aj v praci slusny, takych magorov mam obzvlast v laske.

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 27. 06. 2004 23:53

Max-Max píše:
Pawka G. píše:Díky za Mondea :lol: sem si to tak nějak myslel, příště budem radši řešit konkrétní věci......aspoň se něco dozvim...Jen tak pro pobavení, v Kroměříži mi nějakej policajt ve Favoritu strčil u pumpy do Ducatky, když sem se ho zeptal, jestli nemůže čumět, tak řek: Chceš projet povinnou výbavu, žárovky, lékárničku, trojúhelník a tak? :lol: Příště si vezmu i rezervu :lol:
Mal si sa donho pustit, policajt ma byt aj v praci slusny, takych magorov mam obzvlast v laske.
Já už se delší dobu s orgánama nehádam - ruka tam meje nejen ruku :evil:
E36 323i coupé

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 27. 06. 2004 23:59

Pawka G. píše:
Max-Max píše:
Já už se delší dobu s orgánama nehádam - ruka tam meje nejen ruku :evil:
no neviem, ignorovanim nespravodlivosti to iba podporis. ale kazdy sa na divame inak, takze nic v zlom proti tebe.

Fx

Příspěvek od Fx » 28. 06. 2004 07:03

Simir píše:Pawka G.

Celá "akce" Mondea je jedna velká fraška ... můj názor.
Myslím, že jich bylo nakoupeno asi 18. Sice ho na oddělení máme, ale musí se šetřit PHM, takže se jezdí minimálně ...
Stejně, jak bylo zmíněno i v telce, by se s něma nemělo jezdit rychle, kvůli těm majákům ...
Za další je v barvách policie, bez radaru, tudíž nepoužitelný. Radary by se měly sice časem dodat, ale na to nejsou peníze ... (cena kompletu se pohybuje okolo milionu korun)
Hlavně že je v kůži a má rádio s cédéčkem (6 ks) ... prostě v plný palbě.
Každej se zeptá .. na co? Těžko říct, kdo to vymyslel. A ten, kdo to zpískal si i asi vymyslel, že s tím nemůže jezdit každej. Opět další věc, kterou nikdo nepochopil. Na druhou stranu asi každej vidí, že ne všichni poliši sou řidičsky zdatnější ... Takže proto se muselo jezdit na školení, kde se s ním mělo "naučit" jezdit ... o průběhu školení se radši nebudu zmiňovat ...
Později se usoudilo, že je to blbost a školení padlo. Takže teď už s ním může jezdit každej.
Já sem původně jako řidič vybranej nebyl, přestože jako jedinej mám na oddělení třílitra.
Co k tomu dodat ...
My sme jen malý postavičky a musíme se řídit tím, co kdo u stolu vymyslí ...
Mno když jsem jednou zaparkoval vedle toho mondea s imprezou gt, tak z toho vylezl policajt a zacal machrovat a vytahovat se, ptat se, jestli si myslim, ze bych mu s tim kombikem ujel... Ten by se asi docela divil... :lol: Ale hlavne me nastvalo, ze takhle machroval. Ale za to ty nemuzes :wink:
E39 535i sedan

Seba325iX

Příspěvek od Seba325iX » 28. 06. 2004 08:33

Já bych ho vyzval at prijede do Mimoně nebo nekam na 400m a že uvidíme myslím že by ho tam nepustili.

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 28. 06. 2004 19:21

Pawka G. píše:...Jen tak pro pobavení, v Kroměříži mi nějakej policajt ve Favoritu strčil u pumpy do Ducatky, když sem se ho zeptal, jestli nemůže čumět, tak řek: Chceš projet povinnou výbavu, žárovky, lékárničku, trojúhelník a tak? :lol: Příště si vezmu i rezervu :lol:
I takový věci se stávaj ...
Takoví machři patří jinam, bohužel. To psychotesty při nástupu neodhalí.
Máme na oddělení taky někoho takovýho, podobnýho .. to je běs.
Ale stát se to mě, asi bych vystartoval. Kolega nekolega.
Pokud si tam měl jakýkoli poškození, měl si trvat na příjezdu nehodovky, i když je škoda do 20t. By mu pěkně zklaplo ... A pokud by dál tvrdil něco o kontrole, trval bych i na příjezdu inspekce ... on už pak na tebe právo nemá ...

Franta.

náraz v 50ce

Příspěvek od Franta. » 04. 07. 2004 00:57

".......... pán zahučel pod Liazku, na tacháči měl 132 a Liazka podle tachografu v době nárazu asi 70, už si to nepamatuju. Takže to je jako by narazil do zdi v padesátce."

Pokud by narazil do zdi v 50tce, to by snad přežil. Na to se přece auta testujou.
Ještě že šíbrem můžu prostrčit komín!

Fx

Příspěvek od Fx » 04. 07. 2004 06:10

Testujou se na naraz cumakem, ale tohle vypadalo spis na naraz sloupkama :?
E39 535i sedan

Franta.

sloupkama

Příspěvek od Franta. » 04. 07. 2004 06:18

No jo, taky se tomu říká protipodjezdová ochrana. Sou na to i nějaký EHK. Ale tyhle polostavební stroje mají taky nějaké vyjímky...

lucky325i

Re: náraz v 50ce

Příspěvek od lucky325i » 04. 07. 2004 23:30

Franta. píše:".......... pán zahučel pod Liazku, na tacháči měl 132 a Liazka podle tachografu v době nárazu asi 70, už si to nepamatuju. Takže to je jako by narazil do zdi v padesátce."

Pokud by narazil do zdi v 50tce, to by snad přežil. Na to se přece auta testujou.
No pokud si pamatuju na fotky tak to bylo spis vzany na sloupky jak pise FX a pan byl taky bohuzel bez pasu.. aspon myslim.. Navic auta jsou tes. ale ne nad deformacni zonu.. coz bohuzel tohle tak trochu bylo...

Franta.

sloupky

Příspěvek od Franta. » 04. 07. 2004 23:50

Neřek bych, že je to na sloupky, teď sem na to koukal. Spíš to bylo nepřipoutáním. Zdá se mi, že kapota je ve skle v místě, kde bývá hlava nepřipoutaného - což není moc dobré.

Odpovědět