Taky tak nejak. Tel. na me je 608477400.Renty píše:To Francis: Jo Vrchlaby by slo, ale v kolik bys to videl,my pojedeme od nas ve trech mozna ve ctyrech autech,samozrejme v e30tkach,vyjezd asi na 5-6h zalezi jak se dohodnem.
Pojedete někdo do Hradce Králové ..
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Z Vrchlabi by mohly jet 2-3 auta. Uvidime.Renty píše:to Francis: o.k cislo mam,urcite dam vedet jak to vymyslime,bude tam jeste nekdo nebo jenom ty??
323ti stock condition
323ti stock condition
Jen tak intuitivne jsem zkusil http://www.tuningparty.cz a ono fakt joFeryt píše:je k tomu nekde info na netu?

Tak to nevim, ja sem jim psal meila jestli muzu priject s e28 a odpoved:Ivo píše:no tak se tam asi nedostanu E21 jelikož nemám pz,kolo a 750il podle nich není tuning tak by mě tam s ní asi nepostily loni jsem jel s E21 mojí mladý a nechtěli mě pustit !!!!!!!
"Ahoj,
brány jsou otevřeny od pátku pro všechny-přeci nebudeme dělat
rozdíly:-)Plocha na gumování je k dispozici tak s sebou nějáký ten
párek gum vezmi.
Monika"
Takze s 750 by problem bejt nemel

- Radek_750iA
Loni me tam se 750 normalne pustily, asi sem mel teda stesti
I kdyz treba v Chomutove me tam fakt nechteli pustit....ale votuzenou saade uplne v poho, inu 12ti valcu jezdi vsude tri prdele 
Jinak kdyz bude hezky tak pojedu.

Jinak kdyz bude hezky tak pojedu.
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Táák jsem dorazil domu.
Akce docela velká jak sviň. Minulej rok se mi to zdálo menší. Míň lidí,....
To, že bude nával jsme zjistili hned při příjezdu. Fronta na vjezd byla ohadem tak dvouhodinová. Tak jsme zaparkovali auta asi 1,5 km před letiskem a šli pěškobusem. Nechtěli jsem spotřebovat všechen benál a zavařit motůrky.
Za 200 vočí / za kebuli jsme se dostali do vřavy. Místy to bylo docela wo držku, např. nějakej trongol tam lítal na suprbejku mezi lidmama
Pořadatelé tam v ten moument ( asi 10 minut) nebyli skoro žádný. Bylo to většinou jen díky štěstí, že se nic nestalo.
Organizace sprintů byla ho´o´dně špatná. To sem ještě nežral. Byl trenink, pak dlouho, dlouho vůbec nic, no kdyby vlastně bylo nic bylo by to docela dobrý, ale moderátoři spestřovali zábavu docela trapnejma kecama. Chtěli dostat asi lidi do varu, to vůbec nemuseli dělat věřím, že to vařilo skoro v každým.
Po asi třech hoďkách, který vyplnily+keci moderátorů nějaký malý kuci na skládačkách, kolobrndě skákající přes poházený odpadky(těch tam bylo docela hodně moc-PET lahve-prostě debil dopije a hodí to na plochu pře sebe,...)
.
Pak myslím jednou projeli drakstéři, cca 4x Lukíni, pak se začlo konečně spritovat.
Sprinty byly nakonec docela dobrý. Ale bylo to bohužel to jediný. Co za něco stálo.
No není každej den podsvícení.
Jináč to paušálně celkem šlo, nakonec nemám žádnou vyloženě negativní vzpomínku. Příští rok, ale na 90% nepojedu. Nejlepčí je Lánov.
-eště: škoda, že sprint jelo málo BMW. Myslím dvě e30 z toho jednu spráskalo nějaký podauto. Jo a zapomněl jsem na Iwanovu 318iS
8V 4litr, ta jela hodně pěkně a vyhrála svůj přímý souboj.
Takže nakonec vše dobrý :all coholic:
Akce docela velká jak sviň. Minulej rok se mi to zdálo menší. Míň lidí,....
To, že bude nával jsme zjistili hned při příjezdu. Fronta na vjezd byla ohadem tak dvouhodinová. Tak jsme zaparkovali auta asi 1,5 km před letiskem a šli pěškobusem. Nechtěli jsem spotřebovat všechen benál a zavařit motůrky.

Za 200 vočí / za kebuli jsme se dostali do vřavy. Místy to bylo docela wo držku, např. nějakej trongol tam lítal na suprbejku mezi lidmama

Pořadatelé tam v ten moument ( asi 10 minut) nebyli skoro žádný. Bylo to většinou jen díky štěstí, že se nic nestalo.
Organizace sprintů byla ho´o´dně špatná. To sem ještě nežral. Byl trenink, pak dlouho, dlouho vůbec nic, no kdyby vlastně bylo nic bylo by to docela dobrý, ale moderátoři spestřovali zábavu docela trapnejma kecama. Chtěli dostat asi lidi do varu, to vůbec nemuseli dělat věřím, že to vařilo skoro v každým.

Po asi třech hoďkách, který vyplnily+keci moderátorů nějaký malý kuci na skládačkách, kolobrndě skákající přes poházený odpadky(těch tam bylo docela hodně moc-PET lahve-prostě debil dopije a hodí to na plochu pře sebe,...)

Pak myslím jednou projeli drakstéři, cca 4x Lukíni, pak se začlo konečně spritovat.
Sprinty byly nakonec docela dobrý. Ale bylo to bohužel to jediný. Co za něco stálo.
No není každej den podsvícení.

Jináč to paušálně celkem šlo, nakonec nemám žádnou vyloženě negativní vzpomínku. Příští rok, ale na 90% nepojedu. Nejlepčí je Lánov.

-eště: škoda, že sprint jelo málo BMW. Myslím dvě e30 z toho jednu spráskalo nějaký podauto. Jo a zapomněl jsem na Iwanovu 318iS

Takže nakonec vše dobrý :all coholic:
BMW The Ultimate Driving Machine
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
My prijeli uz v patek v podvecer, zkusenosti mam horsi nez DAN. Nekdy v noci za tmy jsme se byli kouknout na burnout. Tragedie. Predohraby s 60PS krouzily a krouzily za sileneho piskani pneu a smyk ne a ne se dostavit
Pak nejake pako vylizane s Medvedem 190 nejprve na strane protilehle k vjezdu projelo barierou z pneumatik a nekolik malo prihlizejicich stacilo odskocit. Snad. Po navratu pres pneubarieru se mu zasekly pneu z bariery mezi zadni kolo a podbeh, na kazde strane jedna. Pako vylizane si niceho nevsimlo a krouzilo dal v cim dal vetsich kruzich smyknuti nedosahujic. Pak projel opet barierou snad metr od nas, tak tak jsme uskocili. Srazil nejakou divku kterou odvezli snad zachranari. Dav zacal skandovat "Na strechu, na strechu, nastrechu, ...!!!" Pako vylizane scouvalo z bariery, utrhlo si naraznik a vyhrezla mu voda z chladice, odjel v oblacich pary.
O neco pozdeji se strkali dva opilci, k potyce se pridali dalsi kdyz v tom jeden to neustal, prepadl na zada zustal bezvladne lezet. Chvilku se nic nedelo, pak ho zacali propleskavat a kdyz nereagoval a bezvladne lezel, zacali ho ozivovat. Behem par minut se sbehnul dav skrz ktery nebylo videt jako to dopadlo a my se vratili k burnoutu.
Uvnitr "kruhace" z bariery pneumatik u palici plochy parkovalo nekolik lestenek predpokladajic ze se jim nemuze nic stat. Omyl. Hovado naplech opile projelo barierou a bokem lehce skrablo celni spoiler jedne lestenky. Kdyz ho vytahli ven zpoza volantu, neudrzelo se hovado na nohou, tak bylo opile. Spolujezdec ho omlouval: "On za to nemuze, je tak opily ze o sobe nevi"!!! Po ctvrthodinovem sledovani domlouvani odesli jsme jinam.
Byli i dalsi zazitky, treba kdyz zoufalec s Fackem se snazil o burnout a mel takovy bocni naklon ze mu byly videt zespod neony na pravem i levem prahu soucasne !!!
Pristi rok tuto street party vynecham a jen si prectu zpravodajstvi v Blesku nebo na Nove.

O neco pozdeji se strkali dva opilci, k potyce se pridali dalsi kdyz v tom jeden to neustal, prepadl na zada zustal bezvladne lezet. Chvilku se nic nedelo, pak ho zacali propleskavat a kdyz nereagoval a bezvladne lezel, zacali ho ozivovat. Behem par minut se sbehnul dav skrz ktery nebylo videt jako to dopadlo a my se vratili k burnoutu.
Uvnitr "kruhace" z bariery pneumatik u palici plochy parkovalo nekolik lestenek predpokladajic ze se jim nemuze nic stat. Omyl. Hovado naplech opile projelo barierou a bokem lehce skrablo celni spoiler jedne lestenky. Kdyz ho vytahli ven zpoza volantu, neudrzelo se hovado na nohou, tak bylo opile. Spolujezdec ho omlouval: "On za to nemuze, je tak opily ze o sobe nevi"!!! Po ctvrthodinovem sledovani domlouvani odesli jsme jinam.
Byli i dalsi zazitky, treba kdyz zoufalec s Fackem se snazil o burnout a mel takovy bocni naklon ze mu byly videt zespod neony na pravem i levem prahu soucasne !!!
Pristi rok tuto street party vynecham a jen si prectu zpravodajstvi v Blesku nebo na Nove.
323ti stock condition
323ti stock condition
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Trošku z jiného sudu.
Když jsme opouštěli areál. Viděli jsme, jak si na podvalníku chlapiček odváží káru Lotus Omega - jela sprinty.
Nějak to nechápu. Pán vytáhne s pod dek jednou, dvakrát za rok svýho mazlíčka a místo toho, aby ho třeba před spintem pořádně prohřál delší jízdou, tak ho přitáhne na vozejku, spustí na laně, nastartuje, dá mu cca 5 minut na wohřátí motoru
převodovka a diff,... zůstává "studenej" no a hurá na to co má auto nejradši
Pak, když se nic nestane, zas na vozejk a zas na čas pod deku do klimatizovaný garáže.
Tomu nějak nerozumím. Ale jináč je mi to fuck, píšu to jenom esli se někdo chytí do diskuse, wo tom. Např. v Luštěnicích si DJ pokurvil kárku, myslím si, jenom proto, že stála -- studená, bez prohřátí ("prokrvení") šla na burnout.
Jináč je to samozřejmě každýho wjééc. Je sice pravda, že auto je jen věc, ale
Já kdybych jel někam na sprint, wodjel si to párkrát, a pak bych se celou dlouhou cestu domů furt svýmu autu omlouval
-to je vztah :all coholic:
Když jsme opouštěli areál. Viděli jsme, jak si na podvalníku chlapiček odváží káru Lotus Omega - jela sprinty.
Nějak to nechápu. Pán vytáhne s pod dek jednou, dvakrát za rok svýho mazlíčka a místo toho, aby ho třeba před spintem pořádně prohřál delší jízdou, tak ho přitáhne na vozejku, spustí na laně, nastartuje, dá mu cca 5 minut na wohřátí motoru

Pak, když se nic nestane, zas na vozejk a zas na čas pod deku do klimatizovaný garáže.

Tomu nějak nerozumím. Ale jináč je mi to fuck, píšu to jenom esli se někdo chytí do diskuse, wo tom. Např. v Luštěnicích si DJ pokurvil kárku, myslím si, jenom proto, že stála -- studená, bez prohřátí ("prokrvení") šla na burnout.

Já kdybych jel někam na sprint, wodjel si to párkrát, a pak bych se celou dlouhou cestu domů furt svýmu autu omlouval

-to je vztah :all coholic:
BMW The Ultimate Driving Machine