Cena dohodou - nabidnete

608/984526

OK a jeste ti k tomu jako bonus prihodim kabrio, beres?narkoman píše:nechceš to vyměnit za škorpio Rv 87, lechká koroze plus 5 -10 tisíc doplatek-ty
A co tim chtel basnik rici??Anonymous píše:http://www.tipcar.cz/default.asp?id=19401
No protoze jednu E30 325 v kabru mam,tak druhou E30 nechci. 525 taky ne, proste nevim proc bych mel vymenit lepsi za horsiBeck píše:Za E30+doplatek bys to nevymenil? Nebo muzu jeste nabydnout 525i r.v.93:-)
No jestli uzivis 325, tak uzivis i tohleSlimShady píše:Chlape, tak si tu sedim na nocnej a fakt vazne som nad tym zauvazoval... ma mi nemenovany ujko dotiahnut zo Svajcu E30 325i, dufam ze coskoro, love na to uz mam, ale fakt som tu sedel 3-4- hodiny a cumel na tie fotky a premyslal o tom... ja len, ze by som to asi neuzivil, tak si necham zajst chut
Tak to mě se sedmy líbí a hned bych ji bral (ale až E38SlimShady píše:LPG sux, a nejde len o PHM... proste sa na to fakt necitim a tiez ak si to 2x premyslim, je to obrovska krava...Peťas píše:Proč bys to neuživli? Vžyť to má LPG![]()
keby nebola 325i podla mojho gusta, tak snad dosetrim nieco a popremyslam...