Na rozdíl od tebe jsem klidný.Lukas-e21 píše:klidni hormon, ...
e30.cz forum VS bmwklub.cz forum
chovas se jak debil, a navazis se zbytecne a bezduvoden do kluku z bmwklubu, Rene rek jen svuj nazor a tvoje reakce byla rozhodne neadekvatni, neadekvatni byl uz tvuj prvni přispěvek na kterej Rene reagoval, zcela decentně a rozumně.Peťas píše:Na rozdíl od tebe jsem klidný.Lukas-e21 píše:klidni hormon, ...
Nevím kdo se tu teď předvádí víc - ty nádherné jadrné slovaLukas-e21 píše:chovas se jak debil, a navazis se zbytecne a bezduvoden do kluku z bmwklubu, Rene rek jen svuj nazor a tvoje reakce byla rozhodne neadekvatni, neadekvatni byl uz tvuj prvni přispěvek na kterej Rene reagoval, zcela decentně a rozumně.
Můj první příspěvek je podložený osobní zkušeností a rozhodně není neadekvátní. Ale ten první příspěvek by si asi zasloužil malou změnu, bohužel v neprospěch tohoto fóra (zatím to jde ale naštěstí většinou na vrub anonymům).
jojo,reaguj ......Peťas píše:I když to teď tak asi bude vypadat, není to tak. Ale snad mám právo reagovat na to, co se mě týka.M3maniac píše:Asi tak,na poslední reakci Peťase jsem už raději nereagoval,očividně musí mít vždy poslední slovo a tudiž by to bylo do nekonečnabla,bla,bla
M3 (e46) Hartge