ALU - levně..
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ALU - levně..
Tak jen pokud vám příde dost za 5000 Alu 15" u nás tak tohle sem si koupil já!
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 26971&rd=1
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 26971&rd=1
Tel : 773 622 822
LSD je vyzkumna laborator na Fakulte Informatiky Masarykovy University v Brne. Jeji vyzkum je zameren na syntezu reci, automaticke rozpoznavani reci, dialogove systemy, aplikace pro zrakove postizene a pod...And píše:co je LSD?
A nebo taky treba taky halucinogenni droga.
Tezko rict co Stepan chce koupit
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
LSD = Limited Slip Differential = "samosvor"
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
takze na drifty do zatacek je lepsi LSD nebo NO LSD?Stepan píše:2 And: No jo, Francis na to kápnul a to cos poudal je tak nějak recht, jen je to trochu záludný v zatáčkách
2 Ace: No asi máš recht, ale Alpiny maj et 13. Jo a já je koupil za 4000 když už je to teda thread o kolech
----------------------:)
jj, et 13 je bomba, prave dneska jsem prodal svoje 7x15 ET13 RH Classic za 4litry, komplet repasovane, po lakuStepan píše:2 And: No jo, Francis na to kápnul a to cos poudal je tak nějak recht, jen je to trochu záludný v zatáčkách
2 Ace: No asi máš recht, ale Alpiny maj et 13. Jo a já je koupil za 4000 když už je to teda thread o kolech
Netreba podlozek, haha
To jooo, ale me prisly usmevnejsi tamty vyznamyDC píše:kdybys dával při Drift Bible pozor, tak bys to taky věděl
Zajimava by mohla byt kombinace LSD ve vyznamu spery a LSD ve vyznamu halucinogenu, abys potlacil pud sebezachovyAnd píše:takze na drifty do zatacek je lepsi LSD nebo NO LSD?
Timto nechci nikoho nabadat, aby to zkousel, delam si prdel...zas by bylo o bawo min
Jak jsi na to prosim te prisel? Ty myslis ze pro lozisko je rozdil, jestli to kolo je vystrceny diky nesmyslne malymu ET nebo diky podlozce???Ace píše:
ET13 a loziska si krasne chroupaj![]()
Podlozky to kurvej, velky et nikoliv
Origo ET plechacu na E30 (ne iX) je 35, ET origo litejch kol na E30 je 24, bez serva uz to trochu taha za ruce, takze ET 13 musi bejt fakt cool
Mimochodem vetsim vystrcenim kol se zmrvej rejdovy uhly, takze kolmice na osu kola vedeny stredem kola se uz nestykaj v jednom bode na ose zadni napravy, ale mimo ni, coz minimalne vede k vetsimu opotrebeni pneu...
Jinak ale proti tuningu nic nemam, neni nad kola, kvuli kterejm je potreba jezdit jak posranej, aby ti nahodou lemy nevorvali pneu...
no halucinogen neni zrovna to pravy na potlaceni sebezachovyJirka325 píše:To jooo, ale me prisly usmevnejsi tamty vyznamyDC píše:kdybys dával při Drift Bible pozor, tak bys to taky věděl
Zajimava by mohla byt kombinace LSD ve vyznamu spery a LSD ve vyznamu halucinogenu, abys potlacil pud sebezachovyAnd píše:takze na drifty do zatacek je lepsi LSD nebo NO LSD?![]()
![]()
![]()
Timto nechci nikoho nabadat, aby to zkousel, delam si prdel...zas by bylo o bawo min
Je to mozny, ja to beru podle tech historek, jak se nekdo nafetoval a vyskocil z okna, protoze mel halucinace, ze umi litat, tak to prekonalo pud sebezachovy...nebo treba nebyl nafetovanej a mozna myslel ze redbull mu da kridla....ja se v tech drogach zrovna moc nevyznam a ani vyznat nehodlam. Ja uz svou drogu mam a ta mi staci ke stesti. A je legalizovana: BMW & NaturalAnd píše:no halucinogen neni zrovna to pravy na potlaceni sebezachovy
no po poziti LSD neboli tripu neboli proste papiru nastavaji halucinace ze te treba honi postel po pokoji nebo te srazi vlak v patem patre panelakuJirka325 píše:Je to mozny, ja to beru podle tech historek, jak se nekdo nafetoval a vyskocil z okna, protoze mel halucinace, ze umi litat, tak to prekonalo pud sebezachovy...nebo treba nebyl nafetovanej a mozna myslel ze redbull mu da kridla....ja se v tech drogach zrovna moc nevyznam a ani vyznat nehodlam. Ja uz svou drogu mam a ta mi staci ke stesti. A je legalizovana: BMW & NaturalAnd píše:no halucinogen neni zrovna to pravy na potlaceni sebezachovy![]()
![]()
na snizeni pudu sebezachovy je nejvhodnejsi aci pervitin ktery byl aplikovan i pilotum kamikaze za 2. svetove valky a pro ne pak tato obet vlasti nebyla hrdinskym cinem, nybrz obycejnym aktem z pusobeni derivatu amfetaminu na jejich mozek, v podstate odstraneni pudu sebezachovy