Ja to nechci psát dřív než se nedozvím něco bližšího, aby mi to nepřineslo smůlu, takže raději ještě počkám!Kubajz von Odry píše:no a kolik mas ty bodu?- precti si ten clanek co tu nekdo daval.. - je tam mylim ze nekdo mel 3 000 000 bodu a stejne nic..
BMW a O2
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
tak 10 000 kc by uz sakra melo stacit ne?? .... a zlodejina to jinak je to mate recht..Chimera píše:Ja to nechci psát dřív než se nedozvím něco bližšího, aby mi to nepřineslo smůlu, takže raději ještě počkám!Kubajz von Odry píše:no a kolik mas ty bodu?- precti si ten clanek co tu nekdo daval.. - je tam mylim ze nekdo mel 3 000 000 bodu a stejne nic..
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Re: update
tak.. to zkus znova ne?Chimera píše:Tak teď tu stránku s výhercema zaktualizovali... a bohužel jsme nevyhráli... jak jsem říkal, za SMS se utratilo +-10.000,- Kč a bodů jsme měli pokud si dobře pamatuju něco přes 8.200.000![]()
Re: update
Pochopitelně... přesně takhle to dopadne. Samozřejmě že na to házíme bobek...Kubajz von Odry píše:tak.. to zkus znova ne?Chimera píše:Tak teď tu stránku s výhercema zaktualizovali... a bohužel jsme nevyhráli... jak jsem říkal, za SMS se utratilo +-10.000,- Kč a bodů jsme měli pokud si dobře pamatuju něco přes 8.200.000![]()
- kdyz uz si do toho dal tolik penez...
- tak presne takhle zacinaji zavislosti napr. na vyhernich automatech atd.. - takze doporucuju si rict ze to bylo hodne drahe ponauceni a hodit to za hlavu...
hlavne zdravi
Tak přeji též upřímnou soustrast... chtělo to začít ještě v noci a jet až do půlnoci no, ale kdepak bych na tohle měl s otcem čas...Scratchy píše:my sme meli nejak 9 832 465 a nevyhrali sme ni
Konec konců, mně se vlastně moje e36 líbí víc než ta nová jednička, ještě k tomu 1.6, pfff
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Chimera píše:Tak přeji též upřímnou soustrast... chtělo to začít ještě v noci a jet až do půlnoci no, ale kdepak bych na tohle měl s otcem čas...Scratchy píše:my sme meli nejak 9 832 465 a nevyhrali sme ni![]()
Konec konců, mně se vlastně moje e36 líbí víc než ta nová jednička, ještě k tomu 1.6, pfff(musim si nějak ulehčit)
Hele fakt uleví! Já už jsem na tu linku volal snad 5x a dožadoval se informace, zda-li jsme MY vyhráli... protože ty updaty tam asi nedělají tak často nebo co. No nechtěli mi to říct a já se nedivím... Operátorka mi akorát řekla že ona tu hru nehraje. Když jsem se zeptal proč, tak mi řekla že už auto má (nikde ve smlouvě není uvedeno že se této hry zaměstnanci O2 nemohou zůčastnitKubajz von Odry píše:Chimera píše:Tak přeji též upřímnou soustrast... chtělo to začít ještě v noci a jet až do půlnoci no, ale kdepak bych na tohle měl s otcem čas...Scratchy píše:my sme meli nejak 9 832 465 a nevyhrali sme ni![]()
Konec konců, mně se vlastně moje e36 líbí víc než ta nová jednička, ještě k tomu 1.6, pfff(musim si nějak ulehčit)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale ulevi se cloveku ze?
![]()
![]()
![]()
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
jj rozumim... je to hold draha zkusenost, ale je to zkusenost na kterou do smrti nezapomenes a este deti budes poucovat ze ti nikde nedaji nic tak levne jak se muze zdat.. -at uz pyramidove systemy, ruzne Avony Amwaye, letadla, atd atd.. a nakonec bud rad zes to nevyhral.. beztak byz z toho nemel radost.. nebo by se ti v tom aute neco stalo... ber to tak ze to tak ma byt
ale myslim ze to ti ani rikat nemusim
stejne ma clovek nejvesti radost z toho co si sam udela nebo na co si sam vydela.
AmenKubajz von Odry píše:jj rozumim... je to hold draha zkusenost, ale je to zkusenost na kterou do smrti nezapomenes a este deti budes poucovat ze ti nikde nedaji nic tak levne jak se muze zdat.. -at uz pyramidove systemy, ruzne Avony Amwaye, letadla, atd atd.. a nakonec bud rad zes to nevyhral.. beztak byz z toho nemel radost.. nebo by se ti v tom aute neco stalo... ber to tak ze to tak ma bytale myslim ze to ti ani rikat nemusim
stejne ma clovek nejvesti radost z toho co si sam udela nebo na co si sam vydela.