PS: Pokud to tady bude někomu vadit, tak ať to klidně smázne.

No čekal jsem, kdy mi to tady někdo napíše.Blumen_071 píše:inu, booste, vono ty bicykly nejsou asi moc delany na drobecky tvyho formatu![]()
ty vole, nevim jestli sis toho vsximnul, ale asi si ztratil nekde pulku predni vidlePawka G. píše:Ono je teda určitě víc firem co vyrábí tyhle pevnější kola, většinou se označují jako All Mountain, FR a podobně, ale to neznamená že se na nich nedá jezdit i normálně. Já třeba jezdim na tomhle:
Výbava je tam asi origo. Přesmykač je Shimano LX, přehazovačka Shimano XT, vidlice Manitou 80mm zdvih, lockout, štelování tuhosti a odskoku, brzdy budou asi origo taky, čekal jsem, že to bude brzdit teda líp, zadní ještě jde, ale předek nic moc, ten kluk povídal, že na předku jsou nový destičky, tak jestli tam dal nějaký šmejdy, nevím.mates85 píše:Ten instinct co jsi koupil neni špatný, ale hlavně už může mít něco za sebou. Ja třeba už po jedné sezoně cítím, že rám měkne a rám měním po 2 sezónáchA to mám 80kg
Mám kamaráda který má nějakých 130kg a jezdíme stejný rám. Nejvyšší model Authora. Je to teda hlavně o materiálu a hmotnosti samotného rámu. Rámy co dělá například superior jsou super lehké (cca1300g) ale jsou měkké. Ty bys lehký rám mít neměl. Chtělo by to nějaký který je dělaný Hydroformingem (ten je cenově dostupný) a nebo se potom dá vybrat rám za 10-15000 ale to jsme někde jinde
Kdy bys chtěl nějaké další info, tak se o tom můžem pobavit, dělám do kol a jezdím závodně, tak si myslím že zkušenosti mám
A ještě ohledně tvého kola, tak nevím co na tom máš teď za výbavu (jestli tu origo), ale ty brzdy jsou strašné shity....