přihlási nebo ne
přihlási nebo ne
Přemýšlim o koupi E21 s motorem 1,6 rv 1979, má německý TP a odhlášku. Ptal jsem se na technický tam mi řekli že to nelze (neřekli proč) na další technický mi řekl "to by mělo jít ne?" Prostě někdo řekne že to půjde někdo že ne. Auta nevozím nepřihlašuju, já jsem 1 vyřizoval přepis před 7 lety a před 3 lety výměnu SPZ takže v týhle parketě jsem na tom co se týče vědomostí špatně. Poradte prosím jak postupovat. Díky
EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

Re: přihlási nebo ne
Musíš mít v papírech vypsanou ABE (všeobecné schválení) - pak to lze. Pokud není v papírech, tak aspoň na štítku v motorovém prostoru by teoreticky mělo stačit. Eventuálně na testaci na veterána...georg píše:Přemýšlim o koupi E21 s motorem 1,6 rv 1979, má německý TP a odhlášku. Ptal jsem se na technický tam mi řekli že to nelze (neřekli proč) na další technický mi řekl "to by mělo jít ne?" Prostě někdo řekne že to půjde někdo že ne. Auta nevozím nepřihlašuju, já jsem 1 vyřizoval přepis před 7 lety a před 3 lety výměnu SPZ takže v týhle parketě jsem na tom co se týče vědomostí špatně. Poradte prosím jak postupovat. Díky
E39 535i sedan