BIG BMW 2008
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak jsem zvědavej, až se přští rok postaví za plot do řady několik E30...budou přece nižší jak plotLukas-e21 píše:
Ano stal kde neměl, ale na druhou stranu, nikomu tam nepřekážel, byl pomalu nižší jak zančka, a jak sme viděli letadlo sedá dál.
A když sme u toho, za tou cedulí stálo během odpoledne minimálně 5-6 aut.....

Obhajuje se protože měl auto za ranec ? Nebo z jakýho důvodu si nadával všem ostatním do vulgárních slov a tohodle frajera si nevšímáš ? Koukám na každýho stejnej metr co ?

Já nevím ale značka zákaz vjezdu je zákaz vjezdu,a basta fidli.Vjel jsi vědomě do zákazu,vjel,tak zaplatíš flastra,Tweety by to měl vědět nejlíp.A je uplně jedno jestli jde o Audi,Bmw a řídí to papež nebo popelář,tohle je prostě neoddiskutovatelný.Tweety píše:Aha, tak jsem zvědavej, až se přští rok postaví za plot do řady několik E30...budou přece nižší jak plotLukas-e21 píše:
Ano stal kde neměl, ale na druhou stranu, nikomu tam nepřekážel, byl pomalu nižší jak zančka, a jak sme viděli letadlo sedá dál.
A když sme u toho, za tou cedulí stálo během odpoledne minimálně 5-6 aut.....![]()
Obhajuje se protože měl auto za ranec ? Nebo z jakýho důvodu si nadával všem ostatním do vulgárních slov a tohodle frajera si nevšímáš ? Koukám na každýho stejnej metr co ?
Tweety píše:Aha, tak jsem zvědavej, až se přští rok postaví za plot do řady několik E30...budou přece nižší jak plotLukas-e21 píše:
A když sme u toho, za tou cedulí stálo během odpoledne minimálně 5-6 aut.....![]()
NERES TO

výsledky RZ:
http://www.e30.eu/srazy/rzbig2008.pdf
výsledky sprint:
http://www.e30.eu/srazy/sprintbig2008.xls
bohužel voda ovlivnila mnoho věcí na tomto sraze a i sprintovací časomíru - nefungovala díky tomu na 100% a dost pokusů bohužel nezměřila - časomíra byla pronajata ze závodů dragsterů, ale s takovým nečasem evidentně nepočítali, neb jejich závody se za mokra prostě nejezdí
http://www.e30.eu/srazy/rzbig2008.pdf
výsledky sprint:
http://www.e30.eu/srazy/sprintbig2008.xls
bohužel voda ovlivnila mnoho věcí na tomto sraze a i sprintovací časomíru - nefungovala díky tomu na 100% a dost pokusů bohužel nezměřila - časomíra byla pronajata ze závodů dragsterů, ale s takovým nečasem evidentně nepočítali, neb jejich závody se za mokra prostě nejezdí
Naposledy upravil(a) DC dne 20. 08. 2008 20:56, celkem upraveno 2 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
nikoho neobhajuju, neměl tam stát, ale jak vidno, nebyl překážka.Tweety píše:Aha, tak jsem zvědavej, až se přští rok postaví za plot do řady několik E30...budou přece nižší jak plotLukas-e21 píše:
Tady de o pár jedinců, kteří přes danej zákaz stejně jezdili po dráze.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
..................DVORIS píše:Já nevím ale značka zákaz vjezdu je zákaz vjezdu,a basta fidli.Vjel jsi vědomě do zákazu,vjel,tak zaplatíš flastra,Tweety by to měl vědět nejlíp.A je uplně jedno jestli jde o Audi,Bmw a řídí to papež nebo popelář,tohle je prostě neoddiskutovatelný.Tweety píše:Aha, tak jsem zvědavej, až se přští rok postaví za plot do řady několik E30...budou přece nižší jak plotLukas-e21 píše:
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
pro ty co nejsme v obraze,copak to bylo za stroje?Macek píše:Hm, tak mě tatík předjel... já byl číslo 9138 a on 9139. No na půjčený auto to neni tak strašný...

Já sem se dostal se svým maloválcem alespoň do první pulky

E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
Jj, na to jsem v první chvíli taky myslel...Paganini píše: to Misanek : j j , mel jsem akorat starost o svoji drahou polovicku, aby pri tom skluzu po dverich nevyndala ruce a auto ji je nesemlelo....

Ještě že tam měl Hrnec tu elektrikářsků páskuHanzz píše:s tim naprosto souhlasim, i kdyz nas stan sem tam nebyl tak statecnej, ale nakonec vydrzel celej vikend s lehkymi opravamiRaon píše: Me se tam libila hromada aut, par slecen a nas stan, kterej statecne odolaval pocasi

No smoke, no fun...

na bedně sprinty:
1. kat
1. čahoun - 261
2. Martin 2002Ti - 288
3. Chamurapi - 968
2. kat
1. Berny - 2110
2. Sallám - 220
3. Trhyy - 44
3. kat
1. Marty - 260
2. Rendis - 11
3. Mirda - 4000
diesel
1. Mácha - 1330
2. Dude - 144
3. Zahy - 324
RZ
1. Černýpetr
2. Hory
3. Klakson
---
o nejhezčí auta
3 řada
1. Ramcoo
2. Váca
3. Fikux
5. řada
1. Martin MBX
2. Vlastik e60
3. Player1
6. řada
1. Raon
2. Max-Max
3. Jawak
7. řada
1. Medvídek
2. Fugo
3. Ivo
oldies
1. Louis
2. Martin 2002Ti
3. Batman
kdo si nepřevzal cenu na letišti, nechť mě kontaktuje, díky
1. kat
1. čahoun - 261
2. Martin 2002Ti - 288
3. Chamurapi - 968
2. kat
1. Berny - 2110
2. Sallám - 220
3. Trhyy - 44
3. kat
1. Marty - 260
2. Rendis - 11
3. Mirda - 4000
diesel
1. Mácha - 1330
2. Dude - 144
3. Zahy - 324
RZ
1. Černýpetr
2. Hory
3. Klakson
---
o nejhezčí auta
3 řada
1. Ramcoo
2. Váca
3. Fikux
5. řada
1. Martin MBX
2. Vlastik e60
3. Player1
6. řada
1. Raon
2. Max-Max
3. Jawak
7. řada
1. Medvídek
2. Fugo
3. Ivo
oldies
1. Louis
2. Martin 2002Ti
3. Batman
kdo si nepřevzal cenu na letišti, nechť mě kontaktuje, díky
Docent Chocholoušek BMW světa...
Oba jsme jeli v Johnyho_ kupátku E30 325i... jsme zajížděli klikový a ojniční lagrychamuraphi píše:pro ty co nejsme v obraze,copak to bylo za stroje?Macek píše:Hm, tak mě tatík předjel... já byl číslo 9138 a on 9139. No na půjčený auto to neni tak strašný...Koukám že šlapaly pěkně
![]()
Já sem se dostal se svým maloválcem alespoň do první pulkyikdyž vím o pár věcech co se dali zajet líp
Třeba první vracák na trati
Pro mě nejslabší místo.

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
no když tak koukám na ty výsledky tak ač tady spousta lidí zavrhovala ten Chamuraphiho větráček, tak mu to zřejmě trošku pomáhá..17,6s na 400m není žádná hitparáda, ale ukažte mi jinou 316ku, která to na mokru zejede..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
DC to mi chceš říct, že sem byl třetí v trojkový řadě a já odjel?
huráááááááááá 

Naposledy upravil(a) Fikux dne 20. 08. 2008 22:17, celkem upraveno 2 x.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"