georgewolfik píše:
K lidem: Ti dva typonové co tam kravili a měli snad jen svody....to bylo spíš jen k pousmání! Docela mě pobavilo že si tam málem dali tukanec na tom place jen tak tak to zastavili!!! Víc mě nasrali ti kteří při vyhlašování výsledků jezdili po té ranveji kde přistávalo letadlo a tím mu znemožnili přistát a letadlo muselo znovu zvlétnout a udělat si ještě jedno kolečko.....pak kvůli takovejm ZMRDŮM třeba další BIG nebude jelikož taková sranda stojí údajně 50 000,- a těžko to z nich budou páčit docela by mě zajímalo jak to nakonec dopadlo???? Booobika sice reagoval trochu podrážděně ale není se čemu divit, když děláte akci pro lidi a oni to takhle sabotujou.
A když pak slyšíte dva mladý kluky kteří v pozadí říkaj měli by si sehnat nějaké lepší moderátory, keří by to pohlídali tak fakt už nevím co pro ty lidi dělat!! Jak se říká za dobrotu na žebrotu.
Jinak kluci doufám že vás to nepřestane bavit a že za rok to bude ještě lepčí!!! Držím palce!
Ja zareaguju jen na to co se týká mě, ano máš pravdu reagoval sem posrážděně, jenže nediv se, když se to rok co rok opakuje, když se to všude píše na foru, na papírech a ja nevim kde co, a lidi sou pořád tak neukázněný a pořád si koledujou o průser. Loni i předloni se nic nestalo, letos už se stalo.
K moderátorům, pokud někdo chce na sraze jako moderátora Leoše Mareše neni problem, tak at ho zapaltí.......
Budme rádi, že Bodie to děla zadarmo, dá do placu svoji aparaturu atd......
A jak už se mnohokrate opakovalo, jestli si někdo myslí, že to zvládne uspořádat líp, necht do toho jde.