Díky za odpovědi
Dával se do TD velký BC?
Dával se do TD velký BC?
Jde mi o to, že v ETK se mi u TD (e28) nezobrazuje a taky tam tudíž neni ani obj. číslo příslušného štekru do BC. Mám totiž teď možnost velký BC do E28 pořídit, tak chci jenom vědět, jestli tam taky bude fungovat
Díky za odpovědi
Díky za odpovědi
No smoke, no fun...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Dával se do TD velký BC?
nedaval, BC nema z ceho pocitat prumernou spotrebu, pac u benzinu to bere z RJ a pristroju, u TD tato moznsot neni... bude ti fungovat, ale nebudes mit prumerku, dojezdMíšánek píše:Jde mi o to, že v ETK se mi u TD (e28) nezobrazuje a taky tam tudíž neni ani obj. číslo příslušného štekru do BC. Mám totiž teď možnost velký BC do E28 pořídit, tak chci jenom vědět, jestli tam taky bude fungovat
Díky za odpovědi
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Kua, myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistý. ŠkodaMax-Max píše:nedaval, BC nema z ceho pocitat prumernou spotrebu, pac u benzinu to bere z RJ a pristroju, u TD tato moznsot neni... bude ti fungovat, ale nebudes mit prumerku, dojezdMíšánek píše:Jde mi o to, že v ETK se mi u TD (e28) nezobrazuje a taky tam tudíž neni ani obj. číslo příslušného štekru do BC. Mám totiž teď možnost velký BC do E28 pořídit, tak chci jenom vědět, jestli tam taky bude fungovat
Díky za odpovědi
Takže ani žádné TD teda nemělo economoměr, jo?
No smoke, no fun...

ekonomer TD muze mit,to jsem videl, asi s el. cerpadlem tipujuMíšánek píše:Kua, myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistý. ŠkodaMax-Max píše:nedaval, BC nema z ceho pocitat prumernou spotrebu, pac u benzinu to bere z RJ a pristroju, u TD tato moznsot neni... bude ti fungovat, ale nebudes mit prumerku, dojezdMíšánek píše:Jde mi o to, že v ETK se mi u TD (e28) nezobrazuje a taky tam tudíž neni ani obj. číslo příslušného štekru do BC. Mám totiž teď možnost velký BC do E28 pořídit, tak chci jenom vědět, jestli tam taky bude fungovat
Díky za odpovědi![]()
Takže ani žádné TD teda nemělo economoměr, jo?
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
znalejm znama tabulka stekru do BC2
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... 074/01.jpg