Dostan es modrou na 100%, ja si ji byl v pondeli vyzvednoutFx píše:Mno vojna uz snad neni, ale odvody budou furt, ponevadz i bez vojny - kdyz prijde valka - musej mit evidenci, koho muzou vzit a koho ne. Aspon takhle si to vysvetluju...
http://zpravy.idnes.cz/zpr_nato.asp?r=z ... 2=zpr_nato
Čerňák 29.4
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
Vono asi zalezi jak kde, uvidim. U nas to byla docela prdel. Vez jsem tam kamose a kdyz zalezl dovnitr, zacal jsem zkoumat takovou zelenou feldu. Nacez vybehl brunatnej manik v zelenym a rvat "nevidis, ze je moje? VZDYT JE ZELENA" Takze asi tak.Feryt píše:Pak uz ted neodvadej, kazdej kdo tam semnou byl(asi 40 lidi) dostal modrou pokud ji teda chtel. Takze se nestrachuj, a k mature hodne stesti
E39 535i sedan
MFF-to je ten filmovej festival,ne?
jinak gratuluju....
já v březnu ukončil studium a na tý zelený pakárně sem ještě nebyl..txem zvědavej co pak řeknou mě....??
jinak gratuluju....
já v březnu ukončil studium a na tý zelený pakárně sem ještě nebyl..txem zvědavej co pak řeknou mě....??
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Ne-e, to je matematicko-fyzikalni fakulta. Ale prave mi doma totalne zkazili naladu, protoze prej bakalarsky studium je na hovno, ze prej to ani neni vysoka skola a tak. Nejde jim vysvetlit, ze magistersky studium navazuje na bakalarsky a nejde se prihlasit rovnou. FUCK. Jsem nasranej.
E39 535i sedan
No vidis to jak budes vzdelanej a oni to nechapou, nevzdelanci jedni. Z toho si nic nedelej, genius je vzdy pochopen az po sve smrti. Tak treba te tam nauci matematicko-fyzikalne pocitat sani, driv, nez ja umruFx píše:Ne-e, to je matematicko-fyzikalni fakulta. Ale prave mi doma totalne zkazili naladu, protoze prej bakalarsky studium je na hovno, ze prej to ani neni vysoka skola a tak. Nejde jim vysvetlit, ze magistersky studium navazuje na bakalarsky a nejde se prihlasit rovnou. FUCK. Jsem nasranej.
Hele, ty se vubec neprojevuj
Matematicko-fyzikalni vzorec bastlu je casto lepsi nez origo vyrobek. I kdyz s tou krabici to mirne pokulhava
Ale uz se pracuje na planech toho hlinikovyho
A vubec, ted je rec o cernaku 
2Feryt: Tam mam taky prihlasku a taky narok na prijeti bez zkousek (pokud dam dobre maturu), ale matfyz mi je presvedcenim blizsi. Nechtel bych treba delat prvni dva roky chemii a tak.
2Feryt: Tam mam taky prihlasku a taky narok na prijeti bez zkousek (pokud dam dobre maturu), ale matfyz mi je presvedcenim blizsi. Nechtel bych treba delat prvni dva roky chemii a tak.
E39 535i sedan
JezisiJirka325 píše:Jooo, a jak souvisi s cernakem fakulta a maturita ?Fx píše:A vubec, ted je rec o cernakuNekarej jine za to co delas sam panacku, radsi se bez sprtat
E39 535i sedan
-
Návštěvník