Policie - normalni lemry a flakaci
Policie - normalni lemry a flakaci
Tak jsem dnes sel na policii jak to vypada s mym bavkem ktery mi pred 3 mesicema zabavili. S usmevem na rtech mi oznamili ze nevi kde ten spis je a at se stavim pristi tyden.Mel jsem chut jim rozkopat drzky.Fakt nevim za co je platime.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
Návštěvník
Zkusil bych jít tam s minimálně jedním svědkem. Dva jsou lepší, tři je optimální
Požádal bych ho o vyjádření, jak píše Blumen, nahrát si ty keci, je taky dobrá věc. A pak bych na ně podal stížnost.
Kdyby se zase ve svý nezvladatelný debilitě prokec a řekl tu blbost, že kriminálka má důležitější věci ... , tak si myslím, bude mít minimálně menší vejplatu, dobytek jeden. Příště si dá aspoň bacha na hubu. To skoro vypadá jakoby Tě chtěl víc naštvat takovejma kecama.
-hovado, svině, krypldebil,.....
Požádal bych ho o vyjádření, jak píše Blumen, nahrát si ty keci, je taky dobrá věc. A pak bych na ně podal stížnost.
Kdyby se zase ve svý nezvladatelný debilitě prokec a řekl tu blbost, že kriminálka má důležitější věci ... , tak si myslím, bude mít minimálně menší vejplatu, dobytek jeden. Příště si dá aspoň bacha na hubu. To skoro vypadá jakoby Tě chtěl víc naštvat takovejma kecama.
-hovado, svině, krypldebil,.....
To je kde? V Říčanech? Tam bych se na ně fakt nespoléhalRoman325e píše:Ja uz jsem skoro rezignoval.Auto tam stoji 3mesice na dvore a nic se nedeje.Kez by se to stalo jim.
E39 535i sedan