Takze rozeznate 535i od 520i, jo...?Paja píše:Sprinty se budou řešit přímo na místě - je nám jasné že se takoví podvodníci jako je Romin najdou ale nemusíte se bát - u sprintů budou dva velice kvalifikovaní borci kteří dokáží poznat obsah motoru už když si čuchnou k výfuku.![]()
![]()
Takže finty jako - je mi nejde otevřít kapota - jeee ten intercooler není na motor to je ke klimě atd. na nás neplatí.![]()
A už vůbec ne - to co mi tam piští to není turbo to je větrák od topení jen je suchý!!!![]()
![]()
NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
v
JA NEJSEM ZADNY PODVODNIK PAJAS,,, ((((((((((hej hej kamikaze neser))))))))))
ja chcu taky pohar ))))))))
vsak paja i vsichni kolem vi co je za chccipaka pod kapotou zadrena 2,7 tupa teta..............
............... stary hnusny rezavy srot.. jak to auto presne!!!!!!! takze tak, nechapu proc se hned kamikazos certis ze tam mam buh vi co za bestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty bys radeji mel priznat co mas za motor a ze ani stara teta na neho nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani vvv8 pohrebak)))))))))ze senova)))))))))))))))))
Kamikaze ma taky jedno skryte tajemství
Že jo ??Však tam to testnem pořádně ale kua máš to rychlejší no holt 12ventilu a 24 je fakt rozdíl ješte to ted testnu s kamošem co kupil 325i e36 m50 bez vanos ale on sprinty nikdy nejedil takže ho asi posekam no už se těším na sraz a na hambáče toho jsem taky mynuly rok neměl 
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
- kamikaze5100
HG
kamikaze5100 píše:jj romine mi vime že maš ostrou ETU 2.7i upravenou nad 200Ps ja mam jenom obyč 323i vanos, a kratkej difer. V6blazne jede ti to krasně. Zkus to stou M50 a uvidiš myslim že ho daš
Re: HG
NelžiRoomin325 píše:kamikaze5100 píše:jj romine mi vime že maš ostrou ETU 2.7i upravenou nad 200Ps ja mam jenom obyč 323i vanos, a kratkej difer. V6blazne jede ti to krasně. Zkus to stou M50 a uvidiš myslim že ho dašKDESI NA TO PRISEL SNIS ??????????? BLAZNE JEDEN!!!!!!!!! JSEM RAD ZE ME TO UVEZE
KDYZ BY BYLO 161,09 KONI BYL BYCH RAD
ALE TECH 200 JSI PRESTRELIL)))))))))))))!!!!!!!!!! SPADNI NA ZEM ...
- kamikaze5100
Re: HG
JJ jen mu dejte ja bych ho vubec na ty sprinty nepřipustil nemam rad lidi co furt lžou. Budeš jezdit s 3.5kama to je tvoje kategorieDVORIS píše:NelžiRoomin325 píše:kamikaze5100 píše:jj romine mi vime že maš ostrou ETU 2.7i upravenou nad 200Ps ja mam jenom obyč 323i vanos, a kratkej difer. V6blazne jede ti to krasně. Zkus to stou M50 a uvidiš myslim že ho dašKDESI NA TO PRISEL SNIS ??????????? BLAZNE JEDEN!!!!!!!!! JSEM RAD ZE ME TO UVEZE
KDYZ BY BYLO 161,09 KONI BYL BYCH RAD
ALE TECH 200 JSI PRESTRELIL)))))))))))))!!!!!!!!!! SPADNI NA ZEM ...
![]()
- kamikaze5100
- kamikaze5100
nejsem zaregistrovaný, protože nevím s čím pojedu, ale na 99%kamikaze5100 píše:Hanys proč ještě nejsi zaregistrovany? no tak lidi pořad je nas malo. Jsem mylel že nas tam aspon 100 aut bude.hanys píše:Ondra neboj, ja myslím, že ty máš pohár jistý. Jízda s tvojím Bafem mě
dost vzala a to auto na to má![]()
dorazím.
ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring
taky nevím s čím dojedu,protože jsem dneska prodal 740i Rostikovi,ale přesto jsem zaregistrovaný,aby v tom organizátoři měly alespoň přehled...myslím že jim to docela pomůžehanys píše:nejsem zaregistrovaný, protože nevím s čím pojedu, ale na 99%kamikaze5100 píše:Hanys proč ještě nejsi zaregistrovany? no tak lidi pořad je nas malo. Jsem mylel že nas tam aspon 100 aut bude.hanys píše:Ondra neboj, ja myslím, že ty máš pohár jistý. Jízda s tvojím Bafem mě
dost vzala a to auto na to má![]()
dorazím.
Ex e30-3x318i,2x320i,327e,325i,e34-2x520i,4x525i12v,3x525i24v,M5,525TDS už nikdy!e38 730iA,740iAL,naposled e38 740i 6-gang

Sopťa nepřijede Sopťa to má kurefsky daleko (asi 10km) .Asmodeus píše:Tak spím se Sopťou, no!Dix píše:Tak to už seš třetí kdo chce semnou spát, vypadá to že to bude dobrá akceAsmodeus píše:Spím s Dixem v jeho autě!![]()
![]()
Jasně že přijedu
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
Tak dneska jsem viděl rostikovu novou 740i a denisexiku - je to neskutečná pecka - nádherná nádherná nádherná - kdyby rostik nebyl kamarád tak ti píšu a okamžitě ho přeplatím je fakt krásná.
Jinak se registrujte je to veliká pomoc pro mě abych věděl kolik jídla, pití, kolik toytoi záchodů kolik pořadatelů atd. je toho mooooc.
Včera jsem rozvážel do 2 ráno letáky po havířově a byl to masakr - našli jsme tak 25 aut všem dali leták tak snad se někdo ozve.
Jinak se registrujte je to veliká pomoc pro mě abych věděl kolik jídla, pití, kolik toytoi záchodů kolik pořadatelů atd. je toho mooooc.
Včera jsem rozvážel do 2 ráno letáky po havířově a byl to masakr - našli jsme tak 25 aut všem dali leták tak snad se někdo ozve.
JJ pecka to je,takto zachovalé auto se jen tak nevidí až na tu nevýraznou barvu,ale rostik to oživí toho se nebojím..Paja píše:Tak dneska jsem viděl rostikovu novou 740i a denisexiku - je to neskutečná pecka - nádherná nádherná nádherná - kdyby rostik nebyl kamarád tak ti píšu a okamžitě ho přeplatím je fakt krásná.
přeplácelo ho lidí a lidí takže bys nebyl první ale SLIB je SLIB,peníze nejsou vše
Ex e30-3x318i,2x320i,327e,325i,e34-2x520i,4x525i12v,3x525i24v,M5,525TDS už nikdy!e38 730iA,740iAL,naposled e38 740i 6-gang

když jsme u těch sprintú. Kdo se mnou pojede pomaluPaja píše:Sprinty se budou řešit přímo na místě - je nám jasné že se takoví podvodníci jako je Romin najdou ale nemusíte se bát - u sprintů budou dva velice kvalifikovaní borci kteří dokáží poznat obsah motoru už když si čuchnou k výfuku.![]()
![]()
Takže finty jako - je mi nejde otevřít kapota - jeee ten intercooler není na motor to je ke klimě atd. na nás neplatí.![]()
A už vůbec ne - to co mi tam piští to není turbo to je větrák od topení jen je suchý!!!![]()
![]()
Jááá pojedu, vezmu si koloMalutky píše:když jsme u těch sprintú. Kdo se mnou pojede pomaluPaja píše:Sprinty se budou řešit přímo na místě - je nám jasné že se takoví podvodníci jako je Romin najdou ale nemusíte se bát - u sprintů budou dva velice kvalifikovaní borci kteří dokáží poznat obsah motoru už když si čuchnou k výfuku.![]()
![]()
![]()
nejradši bych to srovnal s nějákou m10 abych věděl jestli je ještě v kondici
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
ferda píše:Jááá pojedu, vezmu si koloMalutky píše:když jsme u těch sprintú. Kdo se mnou pojede pomaluPaja píše:Sprinty se budou řešit přímo na místě - je nám jasné že se takoví podvodníci jako je Romin najdou ale nemusíte se bát - u sprintů budou dva velice kvalifikovaní borci kteří dokáží poznat obsah motoru už když si čuchnou k výfuku.![]()
![]()
![]()
nejradši bych to srovnal s nějákou m10 abych věděl jestli je ještě v kondici
ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring
No jeste jednou ti musim moc podekovat a ta zelana je nadherna kdyz jsou na tom ty 17 BBS,jeste to pujde o neco k zemi bude to pro zacatek bohate stacitDenisexik píše:JJ pecka to je,takto zachovalé auto se jen tak nevidí až na tu nevýraznou barvu,ale rostik to oživí toho se nebojím..Paja píše:Tak dneska jsem viděl rostikovu novou 740i a denisexiku - je to neskutečná pecka - nádherná nádherná nádherná - kdyby rostik nebyl kamarád tak ti píšu a okamžitě ho přeplatím je fakt krásná.
Včera jsem rozvážel do 2 ráno letáky po havířově a byl to masakr - našli jsme tak 25 aut všem dali leták tak snad se někdo ozve.![]()
přeplácelo ho lidí a lidí takže bys nebyl první ale SLIB je SLIB,peníze nejsou vše

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA