Tuzing?
Tuzing?
Zdravím všechny! Dost slov tady padlo o tuzingu, ale co ty lidi k tomu vede? Když pomineme adidasové namakance v za těžké peníze vylepšených autech, kteří jsou často skutečně nebezpeční sobě i okolí, zbývá nám bastl tuning... jak už bylo řečeno, je to přesně o tom, že kluk, co je mu 18 a zrovna dostal papíry, chce auto, aby moh lítat po silnici jako jeho kolegové. Takže šáhne po těch nejlevnějších. Kdyby na silnici neprasil, není důvod ho schazovat za to že to udělá a že si to oblepí samolepkama za pár kaček. Když zrovna nejezdí jak prase. Já vím, oni často jezdí... ale co si budem povídat, na auta letí holky. Chudák pan Mindrák si koupí bávo, nalepí na to nápis Greddi (jo taky jsem viděl, s měkým i....
) a už si veze slečnu. Takže poku´d nás neohrožuje, buďme schovívaví 
Re: Tuzing?
Asi si dam do podpisu "Pan Mindrák"Scimitar píše:kluk, co je mu 18 a zrovna dostal papíry, chce auto, aby moh lítat po silnici jako jeho kolegové. Takže šáhne po těch nejlevnějších.
co si budem povídat, na auta letí holky. Chudák pan Mindrák si koupí bávo, nalepí na to nápis Greddi (jo taky jsem viděl, s měkým i....) a už si veze slečnu. Takže poku´d nás neohrožuje, buďme schovívaví
Ano, je mi 18... Ale snad na tom nejsem tak zle... nebo ano?
E39 535i sedan
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco