Myslim, ze jeden clovek s M3 uz Vanos musel menit, pak semtam nekdo rekne o problemu s Vanosem (ale vetsinou to je nakonec jiny problem). Kdyztak podle me je Vanos prehoditelny z jineho motoru ne ? A tech je tunypaca píše:Už někomu Vanos odešel do kytek?Pawka G. píše:Snad jen 16 tisíc rozdíl když se to vyserepaveld píše:Kladny je, kdyz tam ten vanos mas, zapor je kdyz tam neni...ten vanos snad zadnou nevyhodu nema.
vanos ano či ne??
- [CZ]Airwolf[OC]
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Tak M3 je jinší kategorie, tam dostává motor větší sodu[CZ]Airwolf[OC] píše:Myslim, ze jeden clovek s M3 uz Vanos musel menit, pak semtam nekdo rekne o problemu s Vanosem (ale vetsinou to je nakonec jiny problem). Kdyztak podle me je Vanos prehoditelny z jineho motoru ne ? A tech je tunypaca píše:Už někomu Vanos odešel do kytek?Pawka G. píše: Snad jen 16 tisíc rozdíl když se to vysere
Já jsem měl M50 vanos a nemůžu si stěžovat. Takže určitě říkám ano a ty obavy jako že se to posere. To mi připomíná známého který si koupil octávku raději bez jakékoliv výbavy (el.oken...) z obavy že se to posere. všechno může odejít. Pokud by jsme se řídili tím že se může stát že se něco pokazí tak by jsme v těch našich autech nemohli mít ani motory.
Naposledy upravil(a) Vlkec dne 01. 05. 2008 09:50, celkem upraveno 1 x.
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
- kamikaze5100