Óda na e30
Huh, já myslim, že závodění na semaforech je sranda. Kdo si to nemyslí, ať prostě nezávodí. Ve čtvrtek jedem v mým bavci po Argetinský, zastavíme na semaforech za dvouma motorkama (superbiky) a já říkám kámošovi, škoda že nestojíme vedle, mohli bysme si zazávodit, ať to srovnám taky s zase něčim jinym (jasně že jsem věděl že nemám šanci ale já se prohry zas tak neděsim). No prostě jsem to jenom tak se srandy na místě párkrát protůroval, kdyby se jim jako chtělo, že jsem připraven
. Jenom letmo jsem si všiml, že vedle mezitim zastavila 730d - ta boží co se až do minulýho roku vyráběla - a borec asi myslel že provokuju jeho. No prostě - oranž, zelená - motokry vystřelily a během chvíle byly v prdeli a hle sedma závodí a jak panečku, během 100 metrů už byl přede mnou, hodil mi myšku a já ač jsem svýho bavce držel co to šlo, tak jsem u tý pumpy dával nohu z plynu (něco přes 140). I když jsem prohrál se všema, byla to sranda, a měl jsem z toho dobrej pocit, že na silnici nejsou jenom suchaři. Pač dneska mam takovej pocit, že se takhle spontálně už moc nezávodí. Musím ještě dodat, že nejsem žádnej kretén co pořád jezdí jako magor, ale když nikoho neohrozíte tak proč občas nepustit nádrži žilou (vivat plyňákům). 
-
Vale 46
Heeeeeej kluci-proc se hadat?Ja mam 324d-neni to sice zadna zavodnicka,ale na to,aby jsme mohli s klukama ject do Brunu balit slecny
to uplne staci...Je to jen324d,ale ma Mplasty,M kola,takze je vazne krasna a navic ta spotreba...
No je to jedno-kazdej jsme nejakej...Kdyz jdem ale litat,jedu s kamosem v e34-takze az vas treba neco trhne nekde na semaforech-a bude to fakt rvaaaat-tak to je nase e34.
Ps:CRX je komercni shit pro kluky bez fantazie co chteji jen machrovat.
E30FORREVER.