Prekvapenie za stieracom... :)
Prekvapenie za stieracom... :)
Tak som dnes nasiel prekwapko za stieracom, naky Dezo chce moje auti do srotu ci co
ze by som na tom bol uz tak biedne?

Faszom a seggedbe verem te buzi 
No u nas vtipkuju tiez stylom: auto stoji na parkovisku a daju mu cedulku ze stal v case xx:xx v krizovatke, pritom auto je nepojazdne a stoji na parkaci uz asi rok a polProx píše:Ja mel rano za steracem taky jeden vtipek od PČR ze sem v 01:00 spachal prestupek stani na chodnikudostala to cela ulice, uz vazne nevi co maj delat
ale zase sem se zasmal
Faszom a seggedbe verem te buzi 
v brne bohunicich sou parkoviste znacne poddimenzovany a pres noc neni kde stat takze kazdej stoji halabala kam se vejde aj chodniky apod. a taky obcas prijedou chlupati a zacnou rozdavat listecky kurvy jedny misto toho aby chytaly hajzly tak otravujou slusny lidi co nemaj kde zaparkovat kdyz se vrati z prace kde dreli na ten nas zajebanej stat 
----------------------:)
Re: Prekvapenie za stieracom... :)
[quote="SlimShady"]Tak som dnes nasiel prekwapko za stieracom, naky Dezo chce moje auti do srotu ci co
ze by som na tom bol uz tak biedne?
docela dobra sranda

docela dobra sranda
já jsem v době kdy jsem jěště měl E12 zase dostal pokutu za stání na chodníku všemy čtyřmi koly.
Ženská za okýnkem u přestupkové komise: " Pane, vy jste stál čtyřmi koly na chodníku..., kdyby jste tam stál dvěmi, ale hned čtyřmi??!!"
Říkám : " Slečno, to auto by se celý na chodník nevešlo, já tam stál dvěmi, klidně se tam jedte podívat, at to někdo prověří...."
Madam odvětila:" No s tím já nic neudělám, v protokolu je čtyřmi koly, no tak jste tam hold stál čtyřmi..."
Tak jsem to zalepil... stání na chodníku čtyřmi koly, kam jsem se tak tak vešel dvěmi
Ženská za okýnkem u přestupkové komise: " Pane, vy jste stál čtyřmi koly na chodníku..., kdyby jste tam stál dvěmi, ale hned čtyřmi??!!"
Říkám : " Slečno, to auto by se celý na chodník nevešlo, já tam stál dvěmi, klidně se tam jedte podívat, at to někdo prověří...."
Madam odvětila:" No s tím já nic neudělám, v protokolu je čtyřmi koly, no tak jste tam hold stál čtyřmi..."
Tak jsem to zalepil... stání na chodníku čtyřmi koly, kam jsem se tak tak vešel dvěmi