Óda na e30

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 15. 04. 2004 22:07

ja nerikam ze se plizim krajinou a kocham se stromeckama
akorat sem myslel a acpon v mym pripade ze mam BMW pac mam k autum vztah a aj sportovni auto chcu a taky se obcas svezu..
akorat me nasralo co taj rikal ten lojza :evil:
hrabacka na trojku.. posirani golfu a oktavek koho myslis ze tady tim ohromis? to sou jak reci na naky vesnicky diskotece a proto sem mu rek ze aby to bylo dokonaly tak by potreboval taky naky GTi nebo GSi a nee BMW..o tomhle ty auta nesou ae jak vidim tak E30 aci jo :roll:
a flery co se do me kua nasiras? mam 320/6 a myslim ze eci ja na to nemam tak ty s E30 za 40 tisic taky ne :wink:
----------------------:)

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 16. 04. 2004 05:46

Hoší, to nemá cenu takhle se hádat. :twisted:
Chtěl jsem jen kváknout, že je vždycky chyba nechat se vyprovokovat nějakým čuranem, co se třeba nalepí na prdel - to sere. Já už většinou takovejm borečkům, klidně uhybám nebo dám blinkr do prava na znamení, že ho pouštím. Většinou, ale nemá "lepič" dost sil ani na předjetí - tak co se lepí hovado :evil:

Věřte mi, že je fakt lepší pustit takový hovado před sebe a pak v klidu sledovat jak dojíždí další auta v koloně, jak mu furt svítěj brzdovky,..., chová se jako idiot.
Někdy se stane, že někdo opravdu pospíchá jak sviň, aale to přece nejni důvod "lepit" se.
Podle mě kdo se, většinu času co je na silnici, lepí je čurozmrd. Lepší je takovýho vola mít před sebou, pěkně na wočích. Páč je většinou opravdu nebezpečnej - a kdo si o to koleduje může vždycky viset. (tím myslím, že je většinou jen otázkou času, kdy se lepič někomu podivá minimálně do kufru :evil: )

To sem trochu možná odbočil, no nic, jako dycky :twisted: :all coholic:
BMW The Ultimate Driving Machine

Scimitar

Yo

Příspěvek od Scimitar » 16. 04. 2004 06:45

Ad lepiči: mám v Brně známýho, co se vyžívá v oprvování starých škodovek - embéčka, dělal už i původní feldu... před dvěma měsícema mi líčil super scénu jak se na něj nalepil nějaký blbeček s vytuněnou CRX. Takžse si hezky počkat (to jako ten známý) a ve své zrezlé a polorozpadlé vrakovištní stodvác dupnul na brzdy... auto bylo stejně na odpis (prej něco s motorem). Způsobil si škodu za 500 (za tolik prej chtěl tu feldu prodat...) ale prej to stálo za tu prdel vidět ksicht toho nagelovaného idiota, který to neubrzdil. Byla to samozřejmě vina idiota, jel prej tak 30cm (!) za nim v 70 km/h (moje pozn.: chudák stodváca...) a blikal. Do toho ještě nasraný poliši, prostě sranda.

Ad sportovci vs kliďasové
Patřím spíš k první kategorii, taky mám rád kfyž můžu dupnout na plyn a srandisty s feldama a golfama nechat za sebou (a to mám jen 320...) ale lidi nehádejte se hlavně že máme všichni E30 ne? :-))))))))

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 16. 04. 2004 07:06

To je dobré 8) To bych chtěl vidět na vl. voči. To musela bejt prdel. :D
BTW: nedodržení bezpečné vzdálenosti je dopr. přestupek. Při dopr. nehodě je bezmozek lepič téměř vždy policií označen za viníka.
To by měli ty podlidi učit už v autoškole. Tisíckrát napsat větu : "Nebudu se lepit na bližního řidiče na silnici svého!!!" Nebudu, nebudu, kůůůrva.
No jo, jenomže lepič se většinou rekrutuje z genetickýho odpadu. Takže se to stejně asi takovej podčlověk s globální disfunkcí mozku stejně nenaučí. Nepochopí,..., prostě, když je v palici tma, nezbývá než to tam trochu provětrat(rozsvítit, pustit tam světlo), optimální je ráže 9mm. :twisted:
BMW The Ultimate Driving Machine

YXOman

Příspěvek od YXOman » 16. 04. 2004 07:54

And píše:ja nerikam ze se plizim krajinou a kocham se stromeckama
akorat sem myslel a acpon v mym pripade ze mam BMW pac mam k autum vztah a aj sportovni auto chcu a taky se obcas svezu..
akorat me nasralo co taj rikal ten lojza :evil:
hrabacka na trojku.. posirani golfu a oktavek koho myslis ze tady tim ohromis? to sou jak reci na naky vesnicky diskotece a proto sem mu rek ze aby to bylo dokonaly tak by potreboval taky naky GTi nebo GSi a nee BMW..
Dobře,přesvědčils mě! Jdu prodat toho hnusnýho Bavoráka. To nejni nic pro mě. Já musim,mít okřídlenýho Golfa. U nás na vesnickej diskárně budu moct vyprávět historky z Plzeňskejch křižovatek :?
Nevim proč jsem Tě nasral? Proč seš tak hustej? :roll: Myslíš,že jsem vás tu chtěl ohromit? Ne-e!!! Já chtěl jenom popsat jak sem si vytvářel vztah k svýmu autu.A jak jsem ho poznával.
Rozhodně se nepovažuju,za piráta silnic ani nejsem žádnej závodník. Popisoval jsem,co mě na tomhle auě nadchlo! Prostě se mi to zrychlení a vůbec jízdní vlastnosti líbí. Nejlíp to,co jsem chtěl vyjádřit asi pochopili Max-Max a FX. Sorry,že jsem tě zved ze židle,Ande. Snad se někde potkáme na srazu a v pohodě si pokecáme. I když na mě spíš působíš,že jakmile má někdo jinej názor,tak je to pro Tebe Lojza :evil: a je třeba mu dát přes držku. Ale třeba se pletu tak jako se ty pleteš ve mě.
Howg a BMW ZDAR. 8)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 16. 04. 2004 12:28

A zase válka názorů lidi já prodal 318 proč asi :roll:

A neleze mi 325i do hlavy já ji tam mam už dlouho :twisted:

Nemam nic proti nikomu ani proti jejich nazorum někdo má rád R4 a někdo R6 já mam rád obojí

ale co je to jedno "Oda na BMW - výměna názorů"

každej nějak jezdí někdo pomalu někdo svižně a co? já jezdim normálně někdy svižně a když mě to chtne tak litam do červenýho a je mi jedno kolik je zrovna max rychlost dovolena - ale podle nekterych sem uz kreten, tak fajn ruku na srdce kdo kdy nedal svojemu bavu sahnout na no svích sil?
Tel : 773 622 822

Macek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 16. 04. 2004 18:49

Co se tyce pomali jizdy, tak ta mi jde jen kdyz je volna silnice (kdyz totiz jedu pomalu a dojedu nekoho pomalejsiho, tak ho predjedu, abych nemusel jeste vice zpomalovat, no a jak sem pred nim, tak trosku pridam, abych se mu nemotal pred cumakem a tak snaze zase nekoho dojedu... a tak dokola az prestanu jet pomalu) a mam na to naladu. Naladu mam malokdy a zaplnenost silnic vsichni zname...
A co se tyce Bmw, tak znamej si ve svejch asi 50-ti letech koupil E30 325i a zapusobila na nej tak, ze se vratil do mladsich let, neb z ridice jezdici na spotrebu se zmenil na svizneho ridice a rodina z nej ma chvilkama legraci, neb po jeho prijezdu domu vsem vypravi, jak kde koho predjel a a jak to pekne jede.... Jeho minule auto bylo Volvo 440 1.6
Uf, to jsem se nak rozepsal...
P.S. Jinak nez jsem poznal 325i tak jsem si taky lebedil v 318i, 320i, ale kdo ochutna neco lepsiho, to horsi uz si tolik neuzije. Bohuzel.
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 16. 04. 2004 20:06

Flery píše:...sahnout na no svích sil?
Nemyslíš na dno svých sil? :roll: :lol:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

biker

Příspěvek od biker » 16. 04. 2004 23:14

proc to vubec resite bmw sou proste dobry rychly a silny autí a tak se daj vyuzit pro vselijaky blbnuti v zatacka a na krizovatkach tak i na klidnou jizdu krajinou tak at si vsichni jezdí jak je jim libo ne? jen ja jezdit nemuzu nemam ete papiry :(, jinac mercedes není snad jen na jizdu krajinou me se 190 treba moc líbí... no nic bud me stejne zase nejak date nejevo ze sem..... ci si to nikdo neprecte :(
E+5 Obrázek

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 17. 04. 2004 01:16

biker píše: ...tak at si vsichni jezdí jak je jim libo ne? ...
Konečně na to někdo přišel 8)
biker píše: jinac mercedes není snad jen na jizdu krajinou me se 190 treba moc líbí
Jo jo, tak je fešná a s tou 2.3 to nejede zle
:wink:

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 17. 04. 2004 12:22

Stepan píše:Nemyslíš na dno svých sil? :roll: :lol:
to třeba taky, to je jedno, změňme téma :lol:
Tel : 773 622 822

Ace

Příspěvek od Ace » 17. 04. 2004 18:52

biker píše:proc to vubec resite bmw sou proste dobry rychly a silny autí a tak se daj vyuzit pro vselijaky blbnuti v zatacka a na krizovatkach tak i na klidnou jizdu krajinou tak at si vsichni jezdí jak je jim libo ne? jen ja jezdit nemuzu nemam ete papiry :(, jinac mercedes není snad jen na jizdu krajinou me se 190 treba moc líbí... no nic bud me stejne zase nejak date nejevo ze sem..... ci si to nikdo neprecte :(
W201 190 2.5i 16V to je opravdu raketka, tuším 195PS při 6750RPM 8)
4Cyl POWER :lol:
8) ///M Power 8)

Dymak

Příspěvek od Dymak » 17. 04. 2004 19:15

Ace píše:W201 190 2.5i 16V to je opravdu raketka, tuším 195PS při 6750RPM 8)
jo jo, pekny svezeni, asi pred trema rokama sem ho chtel zakoupit, ale pak me odradila skutecnost, ze to byl ctyrkvalt ( r.v. 90) Ale jede to nehorazne :shock:
co takhle W201 190E 2.5i - 16V EVO II 235PS :twisted:

Ace

Příspěvek od Ace » 17. 04. 2004 20:30

2Dymak: to byl 4-matic - automat? Bratranec ho ma ve W124 300E a jede to s nim dokonale, rekl bych stejne jako automat v bavci :P
8) ///M Power 8)

Dymak

Příspěvek od Dymak » 17. 04. 2004 20:43

Ace píše:2Dymak: to byl 4-matic - automat? Bratranec ho ma ve W124 300E a jede to s nim dokonale, rekl bych stejne jako automat v bavci :P
byla to normalne zadokolka, manual - čtyrkvalt :shock: jestli to bylo origo, netušim, ale všechno je možny, nebot to bylo fakt dobre odstupnovany a mazalo to kolem 240 :idea:

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 17. 04. 2004 21:09

DAN píše:Chtěl jsem jen kváknout, že je vždycky chyba nechat se vyprovokovat nějakým čuranem, co se třeba nalepí na prdel - to sere. Já už většinou takovejm borečkům, klidně uhybám nebo dám blinkr do prava na znamení, že ho pouštím. Většinou, ale nemá "lepič" dost sil ani na předjetí - tak co se lepí hovado :evil:
Ja se lepim s 324d na prdel bezne - rozhodne nemam dost sil na predjeti, ale delam to proto, protoze vetsina lidi nemysli jako ty a zacne zavodit a ja mam na chvili zase dost mista pro pohodovou jizdu.

Ale delam to samozrejme kdyz nekdo jede pod rychlostni limity a ma ocividne auto, ktery ma na vic a zbytecne me zdrzuje. Nebudu se prece lepit na prdel stodvace, ktera chudak jet rychlejc nemuze.
Naposledy upravil(a) Uli_d dne 17. 04. 2004 21:13, celkem upraveno 1 x.

biker

Příspěvek od biker » 17. 04. 2004 21:09

Ace píše:
biker píše:proc to vubec resite bmw sou proste dobry rychly a silny autí a tak se daj vyuzit pro vselijaky blbnuti v zatacka a na krizovatkach tak i na klidnou jizdu krajinou tak at si vsichni jezdí jak je jim libo ne? jen ja jezdit nemuzu nemam ete papiry :(, jinac mercedes není snad jen na jizdu krajinou me se 190 treba moc líbí... no nic bud me stejne zase nejak date nejevo ze sem..... ci si to nikdo neprecte :(
W201 190 2.5i 16V to je opravdu raketka, tuším 195PS při 6750RPM 8)
pekna je 190DTMka v autotuningu z brezna je tam i E30 cabrio:-)
E+5 Obrázek

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 17. 04. 2004 21:16

biker píše: pekna je 190DTMka v autotuningu z brezna je tam i E30 cabrio:-)
Ten baur je slabej, ale ten medvěd je BOMBA :twisted: 8)

Ace

Příspěvek od Ace » 17. 04. 2004 21:30

Dymak píše:
Ace píše:2Dymak: to byl 4-matic - automat? Bratranec ho ma ve W124 300E a jede to s nim dokonale, rekl bych stejne jako automat v bavci :P
byla to normalne zadokolka, manual - čtyrkvalt :shock: jestli to bylo origo, netušim, ale všechno je možny, nebot to bylo fakt dobre odstupnovany a mazalo to kolem 240 :idea:
To je divny, dyk 190 2,5i16 byl wod AMG, a ze by ctyrkvalt? :roll:
Se mi nejak nezda. Jinak ten Baur v tuningu je mooc peknej - Vam se nelibi? Wo DTM specialu od MB ani nemluvim, to je mnamka :wink:
8) ///M Power 8)

Dymak

Příspěvek od Dymak » 17. 04. 2004 21:46

Ace píše:To je divny, dyk 190 2,5i16 byl wod AMG, a ze by ctyrkvalt? :roll:
Se mi nejak nezda.
ne ne, seriovka made in Stuttgart, prolez sem to skrz naskrz a nigde zadny logo AMG, ani v papirech

Odpovědět