Plameny z vejfuku...
Plameny z vejfuku...
Ahoj lidi... tak jsem viděl zajímavou věc: staré CRXko (tak 91), které na křižovatce na to duplo a z výfuku šel tak 25cm plamen... něco takového jsem viděl ve F&F tam to používali k simulaci NOSu (NOS co jsem viděl tohle vůbec nedělal...). Co to je za zařízení??? Vypadá to rozhodně dobře 
Re: Plameny z vejfuku...
Normální flamethrowerScimitar píše:Ahoj lidi... tak jsem viděl zajímavou věc: staré CRXko (tak 91), které na křižovatce na to duplo a z výfuku šel tak 25cm plamen... něco takového jsem viděl ve F&F tam to používali k simulaci NOSu (NOS co jsem viděl tohle vůbec nedělal...). Co to je za zařízení??? Vypadá to rozhodně dobře
Ne, teď vážně, tyhle plamenomety prodává nějaká "tunerská" firma v ČR, viděl jsem to v tuning magazine. Zavede se hadička s benzínem někam do výfuku a pak stisknutím tlačítka zapínáš plamík
mně to dělá moje bawo z 2ky na 3ku v kopci s otáčkama mírně pod omezovač, ale já mám vysypanej vejfuck, to byla taky sranda, když jsem měl ještě tlumiče pérování na zabití, tak mi to dělalo i vůli na předním kole a když jsem to chtěl vyzkoušet a zabral za kolo, jediný co jsem slyšel bylo chrastění přepážek v tlumiči výfuku. Jinak k Tvému dotazu, netuším o co jde 
Nestrkej NOS do mýho bawa
- thomas_a_anderson
-
athlon_137