brali z radaru...psal sem to..takže šance "vybrat" auta nebyla nulová..Tweety píše:.......
BTW, euromene, vlez do silnice a na 80m (aby tě někdo nesestřelil) mi zastav auto, ve kterém přes přední okno, na kterém se odráží kde co, poznáš, že ho řídí ženská
nedele 20.4. do prahy-BOHUZEL NIKAM NEJEDU.diky patri polici
- zdene
- E30.cz mecenáš
Tweety,ty to určitě budeš vědět
Byl sem taky zastaven PČR...
...no prostě technickej stav,klasika za 2 litry(o bodech nebyla řeč) a tak sem si nima trochu povídal a jeden z nich mě řekl,že pokud bych někoho opravdu nasral tak se může chytnout nějakýho jinýho paragrafu(kvůli doplňkům který nejsou schválený pro provoz...) za kterej se dá dát pokuta 5 000 až 10 000kč.Nevíš jak to je? Díky

E46 330D
E30 323i
327i
325i
335i
328i
X5 4,8is
E30 323i

X5 4,8is
- Lukáš Brandejs
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád že jsem tady nevyvolal mohutnou rozepři jako je to skoro vždy
Já jsem možná jinej, hlavně z toho důvodu, že mám rozumnej tuning prostě rád. Naštěstí i mý kolegové (až na pár vyjímek) mají pro tohle "poměrně" pochopení. Nicméně jsou i tací, kteří tohle bezdůvodně nemají rádi. Jestli je to kvůli jejich postavení v domácnosti, či jinému důvodu netuším, nicméně vím, že to tak je. Bohužel ale nedá se nic dělat a z 90% mají dle zákona pravomoc za tyhle věci udělit blokovou pokutu. Ale je to dle mého špatným režimem. Kdyby to fungovalo jako v německu, kde ta možnost, dát si na auto "cokoliv", je, a kde se to dá později nějak schválit a zapsat do OTP, bylo by to o něčem jiném. Potom by se třeba i většími tresty dalo řešit ty, kteří si oplastuje orezlé fáčko.
Zdene, z mého pohledu to vidím tak, že by se dalo zaměřit na kola, zadní světla a výfuk. Za výfuk by ti nikdo flastr dát neměl, jelikož nikdo nezměří, jestli přesahuje dB, které jsou u vozidla předepsány výrobcem. Nicméně světla a kola jsou co se týká bezpečnosti sil. provozu vcelku zásadním problémem a tak i tvoje auto je potencionální radostí již zmíněného aktivního kolegy a později to může tvořit odebráním ŘP překážku v Tvém řidičském životě
Jak už jsem tu několikrát psal. Na debila natrefíte i v Hypernově u kasy. Bohužel ale tenhle debil nemá pravomoc trestat, to je zásadní rozdíl. Vím že jsou mezi námi i úplní troubové, mimochodem u nás s jedním bojuje celá dopravka
, jelikož dělá ostudu celému útvaru vcelku rozumných lidí a nám to vadí. Nicméně holt se smiřte s tím, že to už se asi nikdy nezmění. Co se týká těch urážek, nezlobím se a neberu si to osobně
Je jasné, že pokutovanej nemůže říct cokoliv sympatického vůči pokutujícímu. Tak to je a bude. K tomu Golfu jen to, že ho znám a až tak hrozně bych to opravdu nevyděl. Nicméně jak jsem také již napsal, nevím, jakou zkušenost s tebou mají českolipští policisté (jedná se vůbec o dopraváky ?)
Euromene, ani ze sebelepší fotky z radaru mnohdy nepoznáš, jestli auto řídí člověk nebo pes, natož rozdíl v pohlaví. Ty jsi prostě talent na to plácat milné informace. Speciálně pro Tebe jsem ochoten udělat exkurzi v radarovém autě a popř. na kontrolním místě hlídky, ať trochu konečně chápeš, jak to v tý práci funguje a neplácáš už tady nikdy hovadiny. Nicméně Vasa kolikrát se mnou v takových situacích byl, ať ti to vysvětlí, jelikož odemne to asi nevezmeš.
BTW, dohadovat se je to nejhorší co můžete udělat. Můj táta vždy zklopil hlavu a nikdy neměl problém. A rozumnej člověk se vždy s alespoň trochu rozumnym policajtem dokáže domluvit, aby obě strany byly spokojený, to mi věřte

Já jsem možná jinej, hlavně z toho důvodu, že mám rozumnej tuning prostě rád. Naštěstí i mý kolegové (až na pár vyjímek) mají pro tohle "poměrně" pochopení. Nicméně jsou i tací, kteří tohle bezdůvodně nemají rádi. Jestli je to kvůli jejich postavení v domácnosti, či jinému důvodu netuším, nicméně vím, že to tak je. Bohužel ale nedá se nic dělat a z 90% mají dle zákona pravomoc za tyhle věci udělit blokovou pokutu. Ale je to dle mého špatným režimem. Kdyby to fungovalo jako v německu, kde ta možnost, dát si na auto "cokoliv", je, a kde se to dá později nějak schválit a zapsat do OTP, bylo by to o něčem jiném. Potom by se třeba i většími tresty dalo řešit ty, kteří si oplastuje orezlé fáčko.
Zdene, z mého pohledu to vidím tak, že by se dalo zaměřit na kola, zadní světla a výfuk. Za výfuk by ti nikdo flastr dát neměl, jelikož nikdo nezměří, jestli přesahuje dB, které jsou u vozidla předepsány výrobcem. Nicméně světla a kola jsou co se týká bezpečnosti sil. provozu vcelku zásadním problémem a tak i tvoje auto je potencionální radostí již zmíněného aktivního kolegy a později to může tvořit odebráním ŘP překážku v Tvém řidičském životě

Jak už jsem tu několikrát psal. Na debila natrefíte i v Hypernově u kasy. Bohužel ale tenhle debil nemá pravomoc trestat, to je zásadní rozdíl. Vím že jsou mezi námi i úplní troubové, mimochodem u nás s jedním bojuje celá dopravka

Euromene, ani ze sebelepší fotky z radaru mnohdy nepoznáš, jestli auto řídí člověk nebo pes, natož rozdíl v pohlaví. Ty jsi prostě talent na to plácat milné informace. Speciálně pro Tebe jsem ochoten udělat exkurzi v radarovém autě a popř. na kontrolním místě hlídky, ať trochu konečně chápeš, jak to v tý práci funguje a neplácáš už tady nikdy hovadiny. Nicméně Vasa kolikrát se mnou v takových situacích byl, ať ti to vysvětlí, jelikož odemne to asi nevezmeš.
BTW, dohadovat se je to nejhorší co můžete udělat. Můj táta vždy zklopil hlavu a nikdy neměl problém. A rozumnej člověk se vždy s alespoň trochu rozumnym policajtem dokáže domluvit, aby obě strany byly spokojený, to mi věřte

Tweety: já mam s policií zkušenost takovou že nikdy jsem v ceske lipe neplatil pokutu za přestupek, pouze si něco našli na autě...a většinou vždy něco... Spíš jim asi vadí to že jsem Pražák a jedná se o státní...S městskou policií jsem problém neměl snad nikdy... A klidně se přiznám v Praze jsem bordel dělal, někdo to třeba o mě ví, ale prostě dostal jsem rozum a každej někdy dělá hlouposti.. Pokud bych se stejně choval i v české lípě, tak držim hubu...
Ale jezdím naprosto normálně...

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to možný. My tu máme třeba zase větší problémy s městskou policí a v podstatě každý druhý proti ní zbrojí. Kdyby jsi potřeboval s něčím poradit, napiš mi podrobně do SZ o co šlo a zkusíme to nějak pořešitTUŇÁK píše:Tweety: já mam s policií zkušenost takovou že nikdy jsem v ceske lipe neplatil pokutu za přestupek, pouze si něco našli na autě...a většinou vždy něco... Spíš jim asi vadí to že jsem Pražák a jedná se o státní...S městskou policií jsem problém neměl snad nikdy... A klidně se přiznám v Praze jsem bordel dělal, někdo to třeba o mě ví, ale prostě dostal jsem rozum a každej někdy dělá hlouposti.. Pokud bych se stejně choval i v české lípě, tak držim hubu...Ale jezdím naprosto normálně...
Ad. exkurze : Jasný, je to na domluvě. Co já vím, má policie plnit hlavně preventivní činnost, proto když má někdo zájem prohlídnout is radar, ač v autě, či laser, nejsem vůbec proti. A ani můj nadřízenej na to nemůže nic říct, takže klidně se ozvěte

tweety můžu se jenom zeptat co může mít policajt proti těm kolům na té modré tříce když neví co mám zapsané ve velkém techničáku
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Jenom dotaz, když už se tu o tom diskutuje, co se kol týče:Tweety píše: Zdene, z mého pohledu to vidím tak, že by se dalo zaměřit na kola...
Jakým způsobem si hlídka zjistí, jestli daný rozměr na autě sedí na typ auta nebo jestli tam nemá co dělat?? Pokud se nemýlím, tak předepsané rozměry kol jsou jenom ve velkém TP a ne v malém, ne?
Dík

EDIT: Aha, někdo byl rychlejší, nevšiml jsem si...

No smoke, no fun...

- [CZ]Airwolf[OC]
Slo by udelat zmereni rychlosti ? Hodilo by se mi vedet, kolik tacho premeruje na nejstandardnejsich rychlostech (30/40/50/60/70/80/90/130). Tem soukromym radarum neni vzdy mozne verit, zda meri to co maji.Tweety píše:Ad. exkurze : Jasný, je to na domluvě. Co já vím, má policie plnit hlavně preventivní činnost, proto když má někdo zájem prohlídnout is radar, ač v autě, či laser, nejsem vůbec proti. A ani můj nadřízenej na to nemůže nic říct, takže klidně se ozvěte
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

No tak to rozhodně není ... Hlídka nemá chuť, čas a ani možnosti, si něco přes velkou dopravku (přiznám se, sám nevím co to je ...), ověřovat.... Veškeré změny (třeba vel. kola, LPG ..a atd), by si měl mít vyznačeny v malém OTP, který máš sebou vozit ... a při kontrole jej předložíš.. V opačném případě riskuješ flastr ..Medy píše:Velký techničák si na úřadě přece kopírujou, anebo sken. do počítače. Takže není problém aby si hlídka na místě přes dopravku ověřila co tam máš a co ne. Nebo to tak není?

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

já mám přestavbu kupatka změnou vinka mám to pouze ve velkém v malém nic když jsem zašel na dopravku že mi to zapoměli do malého napsat tak mi řekla že na to nikdo nehledí a že to tam být nemusí tak ja už nevim co ty na to auto mám přes 4 roky a policejních kontrol ani nepočítam a nikdy žádný problémhoris píše:No tak to rozhodně není ... Hlídka nemá chuť, čas a ani možnosti, si něco přes velkou dopravku (přiznám se, sám nevím co to je ...), ověřovat.... Veškeré změny (třeba vel. kola, LPG ..a atd), by si měl mít vyznačeny v malém OTP, který máš sebou vozit ... a při kontrole jej předložíš.. V opačném případě riskuješ flastr ..Medy píše:Velký techničák si na úřadě přece kopírujou, anebo sken. do počítače. Takže není problém aby si hlídka na místě přes dopravku ověřila co tam máš a co ne. Nebo to tak není?
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
no jo ale proc by to mela byt zmena, jak muze organ vedet ze tenhle rozmer neni primo od vyrobce doporucenej..?horis píše:No tak to rozhodně není ... Hlídka nemá chuť, čas a ani možnosti, si něco přes velkou dopravku (přiznám se, sám nevím co to je ...), ověřovat.... Veškeré změny (třeba vel. kola, LPG ..a atd), by si měl mít vyznačeny v malém OTP, který máš sebou vozit ... a při kontrole jej předložíš.. V opačném případě riskuješ flastr ..Medy píše:Velký techničák si na úřadě přece kopírujou, anebo sken. do počítače. Takže není problém aby si hlídka na místě přes dopravku ověřila co tam máš a co ne. Nebo to tak není?
5er
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Hlídka si přes databázi zjistí obsah VELKEHO TP do 2min...
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz